Certitudo Capital koopt 6 winkels in Helftheuvelpassage ‘s-Hertogenbosch

vrijdag 8 juni 2018

Certitudo Capital koopt 6 winkels in Helftheuvelpassage ‘s-Hertogenbosch

Certitudo Capital koopt 6 winkels in Helftheuvelpassage ‘s-Hertogenbosch

Certitudo Capital heeft 6 winkels verworven in het grootste overdekte boodschappenwinkelcentrum van ’s-Hertogenbosch en haar regio, zijnde Helftheuvel Winkelpassage. Verkoper is Accres Real Estate BV.

Certitudo vergroot daarmee haar eigendomsaandeel in het winkelcentrum. Certitudo verwierf in 2009 reeds 18 winkels in de Helftheuvel en in 2017 nog eens 3 winkels. De totale oppervlakte bedraagt circa 1.300m². Huurders zijn o.a., Miller & Monroe, Chocolaterie Henri, ING Bank, DFM Bloemen & Planten, Zonneheuvel en Intermij makelaars.

Met 80 winkels onder één dak en 1.000 gratis parkeerplaatsen is de Helftheuvelpassage het grootste overdekte winkelcentrum van ‘s-Hertogenbosch en haar regio. Wekelijks trekt het winkelcentrum circa 80.000 bezoekers.

Accres Real Estate B.V. is een private vastgoedonderneming gevestigd in Amsterdam en richt zich op investeren, beleggen en herontwikkeling, alsmede het asset management van commercieel vastgoed in Nederland. De focus van Accres is het optimaliseren van de bestaande vastgoedportefeuille alsmede verwerving van nieuw kwalitatief hoogwaardig vastgoed in met name de Randstad regio.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital