Certitudo Capital levert appartementencomplex The Bank in Tilburg op

dinsdag 10 augustus 2021

Certitudo Capital levert appartementencomplex The Bank in Tilburg op

Certitudo Capital levert het negen verdiepingen tellende appartementencomplex The Bank in het centrum van Tilburg op. Alle 37 woningen die het pand rijk is zijn verhuurd, de nieuwe bewoners hebben reeds hun intrek genomen.

The Bank combineert wonen en werken in het kloppend hart van Tilburg. Het gebouw aan de Heuvelring 88 betreft ruim 7.000 m². De bovengelegen etages zijn getransformeerd tot 37 vrije sector huurwoningen: 35 appartementen met een oppervlakte van circa 50 m² en twee penthouses van circa 94 m² met balkon. De begane grond van 2.300 m2, welke in 2020 gerenoveerd is, behoudt de kantoorfunctie en is langjarig verhuurd aan ABN AMRO.

De bewoners van The Bank delen een gemeenschappelijk buitenterrein en parkeerfaciliteiten. In het kader van duurzaamheid is het pand uitgerust met individuele warmtepompen, nieuwe beglazing, nieuwe kozijnen en isolatie waardoor The Bank een energielabel A draagt. De appartementen kennen een luxe afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien.

The Bank ligt midden in het centrum – dichtbij de Piushaven, de spoorzone en op loopafstand van het Centraal Station, en toch ook dichtbij snelwegen A56 en A58. De hogescholen en Tilburg Universiteit liggen tevens op fietsafstand. Een echte A-locatie voor een toekomstbestendig mixed-use object zoals deze.

In 2016 kocht Certitudo Capital het kantoorgebouw van ABN AMRO. Het object is inmiddels als langjarige belegging gestructureerd in een van de beleggingsfondsen van Certitudo – iResidence V C.V.

Ramon van Stekelenborg – Asset Manager bij Certitudo Capital: ”Door de unieke locatie in het centrum van Tilburg, de afwerking van hoge kwaliteit en de betaalbare woningen waren de appartementen binnen zeer korte tijd verhuurd. De eerste reactie van de huurders is dan ook dat zij zeer content zijn met hun huisvesting.”

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital