Certitudo Capital sponsor Marathon Eindhoven

dinsdag 5 oktober 2021

Certitudo Capital sponsor Marathon Eindhoven

’S-HERTOGENBOSCH, 5 oktober 2021 | Certitudo Capital is sponsor van Marathon Eindhoven 2021, dat na PSV en Glow de derde plaats als topevenement van Eindhoven inneemt. Voor Certitudo Capital biedt dit partnership een mooie gelegenheid om actief bij te dragen aan een gezondere leefomgeving van de stad Eindhoven.

Het startschot van de marathon wordt op 10 oktober gegeven door Certitudo Capital. Met de sponsoring van de marathon wil Certitudo Capital een extra bijdragen leveren aan een leefbaar Eindhoven. Het creëren van een gezonde en toekomstbestendige leefomgeving waarin volop ruimte is voor sport en beweging is voor Certitudo Capital een basisuitgangspunt. Certitudo Capital draagt hieraan binnen de gemeente Eindhoven al bij met de ontwikkelingen aan het Stadhuisplein en winkelcentrum Woensel en nu dus ook met dit sponsorschap.

Het maatschappelijke besef rondom het belang van bewegen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ook gemeente Eindhoven is zich bewust van de veranderde betekenis van bewegen in de maatschappij, binnen de Beweeg & Sportvisie van de gemeente is de marathon hét aangewezen middel voor sociale innovatie, inclusiviteit en vitaliteit. Ook partijen als ASML, VDL, Jumbo, Philips en Signify hebben zich aangesloten om de gedeelde ambities van de organisatie en de overheid te realiseren. Het decor van de marathon is niet alleen de stad Eindhoven, maar ook de grotere Brainportregio. Een gebied waarin bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen intensief samenwerken op het gebied van hightech innovatie en design. In economisch opzicht is het de derde regio van Nederland. Daar waar Eindhoven de stad is van innovatie, technologie, kennis en creativiteit positioneert de organisatie dit sportevenement als de meest innovatieve marathon ter wereld.

Met 200.000 bezoekers is Marathon Eindhoven het grootste sportevenement van Zuid-Nederland. De 25.000 deelnemers maken een ronde door Eindhoven, waar Certitudo Capital met winkelcentum WoensXL en het pand van SUCCEED offices Eindhoven aan het Stadhuisplein belangrijke posities bezit.

Terug naar geen onderdeel van een categorie

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital