CERTITUDO CAPITAL VERDER IN GEBIEDSONTWIKKELING BUNNIK DOOR GOEDKEURING GEBIEDSVISIE 

woensdag 8 maart 2023

<strong>CERTITUDO CAPITAL VERDER IN GEBIEDSONTWIKKELING BUNNIK DOOR GOEDKEURING GEBIEDSVISIE</strong> 

’s-Hertogenbosch, 23 februari | Het college van Bunnik heeft in februari groen licht gegeven rondom de gebiedsvisie die Certitudo Capital en andere betrokken partijen hadden ingediend betreffende het stationsgebied en het gebied nabij De Twaalf Apostelen in Bunnik. Een succesvolle eerste stap in de transformatie naar een duurzame omgeving waar wonen, werk en vrijetijdsbesteding samenkomen.  

Binnen dit gebied is Certitudo Capital eigenaar van Regulierring 4 en 22. Het gebied wordt getransformeerd tot een mixed-use gebied waarin de functies van wonen, werken en recreëren samen komen. 

Arno van den Thillart, Directeur Projectontwikkeling bij Certitudo Capital: “Wij delen de ambitie om een leefbare en toekomstbestendige leefomgeving te creëren samen met de betrokken partners en de gemeente Bunnik. Om dit te bewerkstellingen hebben we de wensen van de toekomstige gebruikers en omwonenden goed in kaart weten te brengen door hen ook te betrekken bij de planvorming van het participatietraject. Wij kijken uit naar deze succesvolle samenwerking en verheugen ons zeer op het verdere verloop van dit waardevolle project in Bunnik.” 

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital