CERTITUDO CAPITAL VERKRIJGT OMGEVINGSVERGUNNING VOOR DE BOUW VAN 561 HUURWONINGEN IN AMSTERDAM.

woensdag 15 maart 2023

<strong>CERTITUDO CAPITAL VERKRIJGT OMGEVINGSVERGUNNING VOOR DE BOUW VAN 561 HUURWONINGEN IN AMSTERDAM.</strong>

’S-HERTOGENBOSCH, 15 MAART 2023 | Certitudo Capital heeft de omgevingsvergunning verkregen voor de realisatie van het project `&Amsterdam’ 561 woningen en 1.000 m² voorzieningen in Amstel III.

&Amsterdam is gelegen aan de Hettenheuvelweg 12, 14 en 16 en grenst daarmee direct aan het Hondsrugpark. Het centrale stadspark van Amstel III wordt gerealiseerd aan de Hondsrusgweg en is 700 meter lang. De 561 huurwoningen van &Amsterdam variëren van studio’s en duplexwoningen tot twee-, drie- een vierkamerappartementen met oppervlaktes van ca. 31 m² tot 120 m². De woningen zijn voorzien van een privé buitenruimte of gezamenlijke binnentuin.

Arno van den Thillart, Directeur Projectontwikkeling Certitudo Capital: “Wij werken intensief samen met zowel andere projectontwikkelaars als gemeente Amsterdam om aan de gebiedstransformatie Amstel III invulling te geven. Het verkrijgen van deze omgevingsvergunning is een belangrijke mijlpaal. De komende maanden werken we hard aan het voorbereiden van de daadwerkelijke start bouw van dit project. De prognose is om eind 2023 te starten met de bouw en het volledige project in 2026 op te leveren.”

Algemene informatie over deze ontwikkeling is te vinden op:

www.enamsterdam.nl en www.hondsrugpark.nl

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital