Certitudo Capital viert opening SUCCEED offices aan het Stadhuisplein 10 te Eindhoven

vrijdag 12 maart 2021

Certitudo Capital viert opening SUCCEED offices aan het Stadhuisplein 10 te Eindhoven

Certitudo Capital opent symbolisch SUCCEED offices in het volledig gerenoveerde en verduurzaamde pand aan het Stadhuisplein 10 te Eindhoven.Sinds september 2020 worden de kantoorruimtes van het voormalige stadskantoor aan een variëteit aan ondernemers en bedrijven tijdelijk verhuurd door SUCCEED offices, het flexibele kantoorconcept van Certitudo Capital. Binnen dit kantoorconcept wordt kantoorruimte in alle soorten en maten, variërend van een enkel bureau tot circa 5.000 m2 kantoorvloer, volledig instapklaar verhuurd. Sendcloud en andere huurders namen eerder al hun intrek.

Tessa Kuiten,Managing Director Certitudo Capital: “Het stadskantoor heeft jarenlang een dienende functie voor de gemeente Eindhoven gehad. Wij zijn er daarom buitengewoon trots op dat we dit pand een mooie tijdelijke invulling kunnen geven met SUCCEED offices terwijl de ontwikkelplannen voor deze locatie vorm krijgen. De verdichtingsvisie van de gemeente Eindhoven wijst het Stadhuisplein als enige locatie in Eindhoven aan voor XXL-bebouwing. De ambities voor deze ontwikkellocatie zijn hierdoor vanzelfsprekend groot.”

Wegens de coronamaatregelen heeft Certitudo Capital wethouder Steenbakkers uitgenodigd voor een werkbezoek dat symbool staat voor de opening van het kantoorgebouw. Het stadskantoor blijft gevoelsmatig nog een beetje van alle Eindhovenaren en daarom wordt er middels een video een inkijkje gegeven in het gerenoveerde en verduurzaamde voormalige stadskantoor.

Wethouder Steenbakkers, gemeente Eindhoven: “Hartstikke mooi om te zien dat SUCCEED offices start- en scale-ups hier in Eindhoven een plek biedt. SUCCEED offices speelt in op de toenemende behoefte van jonge en veelal snelgroeiende ondernemers om op een variabele manier kantoorruimte te huren. En dat ook nog eens midden in het centrum: Eindhoven blijft een stad waar ondernemerschap voorop staat.”

Sendcloud is een van de eerste scale-ups die koos voor SUCCEED offices: “We hebben veel aanbiedingen gekregen, maar de keuze voor SUCCEED offices was erg makkelijk”, aldus Sabi Tolou, Co-founder en CCO van Sendcloud. “Ons team heeft een gemiddelde leeftijd van 29 en gedijt goed in een dynamische omgeving. Ons nieuwe kantoor biedt lekker veel open ruimte, is speels ingericht met onder andere stepjes en een pooltafel én is gelegen in het – normaal gesproken – bruisende middelpunt van Eindhoven met leuke horecazaken om de hoek. Ook hebben we in het pand zelf in samenwerking met SUCCEED offices sportfaciliteiten gecreëerd. Tenslotte is het contact met andere ondernemers leuk, er is volop ruimte voor kruisbestuiving.” 

Meer informatie over SUCCEED offices is te vinden op www.succeed-offices.nl.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital