Certitudo en Gemeente Delft tekenen samenwerkingsovereenkomst

woensdag 6 juni 2018

Certitudo en Gemeente Delft tekenen samenwerkingsovereenkomst

Certitudo en Gemeente Delft tekenen samenwerkingsovereenkomst. 

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger te ’s-Hertogenbosch, heeft door het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Delft op de Provada een start gemaakt met de nieuwbouwontwikkeling aan de Tanthofdreef 3 in Delft. Certitudo wil hier circa 250 woningen realiseren.

Alle woningen zullen door Certitudo Capital binnen haar iResidence portefeuille verhuurd of verkocht worden. Gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerden welke op zoek gaan naar een woning in of nabij het centrum van de stad. Deze ontwikkeling zal tevens voorzien worden van een commerciële plint voor onder andere horeca en retail.

Ambities
De gemeente Delft heeft hoge ambities voor bedrijventerrein Schieoevers Noord. In 2030 is het noordelijke deel van het huidige bedrijventerrein getransformeerd van een bedrijventerrein naar een gemengd stedelijk gebied, waar tegelijkertijd gewoond, gewerkt én gerecreëerd wordt.

De beoogde ontwikkeling aan de Tanthofdreef 3 in Delft is ontworpen door MVSA Architecten en bestaat uit circa 25.000 m² BVO en kenmerkt zich door een hoogstedelijk karakter. De ontwikkeling sluit aan op de ambities van de gemeente Delft voor SchieoeversNoord en ook op de toekomstige ontwikkelingen rondom het station Delft-Zuid. Dat gebied leent zich uitermate goed voor hoge ambities op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. Zo wordt Station Delft-Zuid het eerste nul op de meter station van Nederland.

Stad denkt mee
In Delft worden plannen gemaakt met de stad volgens de Delftse participatieaanpak “Delfts Doen”. Certitudo Capital gaat als initiatiefnemer graag gezamenlijk met de Gemeente Delft het gesprek aan met belanghebbenden en geïnteresseerden. Participatie is een goede investering, want het leidt tot betere plannen, kan zorgen voor meer draagvlak voor initiatieven en een vlottere besluitvorming.

Certitudo Capital
Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, transformaties en overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen. Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital