Certitudo koopt Stadhuisplein 10 in Eindhoven

donderdag 31 mei 2018

Certitudo koopt Stadhuisplein 10 in Eindhoven

Certitudo Capital koopt het Stadhuisplein 10 in Eindhoven.

Certitudo Capital heeft het Stadhuisplein 10 in Eindhoven verworven van PATRIZIA ten behoeve van haar eigen kantorenportefeuille.

Op dit moment is het 20.000m² grootte object nog volledig verhuurd aan de Gemeente Eindhoven en beschikt het over circa 260 parkeerplaatsen.

Het gehele Stadhuisplein in Eindhoven zal de komende jaren getransformeerd worden van een monofunctionele omgeving met veel leegstand naar een levendig multifunctioneel gebied met wonen, werken en winkelen. Certitudo is thans met de Gemeente Eindhoven in gesprek over mogelijke herontwikkelingen van het object. Zowel het bestaande kantoorgebouw verduurzamen en revitaliseren voor kantoorgebruik alsmede een woningontwikkeling behoren tot de mogelijkheden. Winy Maas, architect van onder andere de Markthal in Rotterdam, werd vorig jaar door de gemeente Eindhoven aangesteld als supervisor van de binnenstad en adviseert de gemeente bij alle grote ontwikkelingen, waaronder ook deze.

Koper werd bijgestaan door het notariaat van Simmons & Simmons. JLL heeft namens verkoper PATRIZIA het verkoopproces begeleid.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital