Certitudo levert 261 huurappartementen op en breidt haar iResidence portefeuille uit

vrijdag 19 april 2019

Certitudo levert 261 huurappartementen op en breidt haar iResidence portefeuille uit

Certitudo levert 261 huurappartementen op en breidt haar iResidence portefeuille uit.

Certitudo Capital heeft in april 261 huurappartementen opgeleverd in o.a. Haarlem en Rotterdam. De appartementen worden toegevoegd aan de iResidence portefeuille van Certitudo. 

Het object in Haarlem (De Keizer), gelegen aan de Surinameweg 11 en op 5 minuten afstand van Centraal Station, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 111 luxe huurappartementen, met oppervlakten variërend van 35m² tot 93m². Het complex beschikt tevens over een ondergronds parkeergarage.  

Het object in Rotterdam (The Gemini), gelegen aan de Hoofdweg 204 en met het trein- en metrostation om de hoek,  is getransformeerd naar een appartementencomplex met 34 luxe huurappartementen, met oppervlakten variërend van 40m² tot 98m². Het complex beschikt tevens over een afgesloten parkeerterrein. 

Het object in Oss (De Vorst), gelegen aan de Wethouder van Eschstraat 1 en het station op 2 minuten afstand , is getransformeerd naar een appartementencomplex met 74 luxe afgewerkte huurappartementen, met oppervlakten variërend van 18m² tot 76m². Het complex beschikt tevens over een afgesloten parkeerterrein.   

Het object in Capelle a/d IJssel (The Aquarius), gelegen aan ’t Roer 288 en alle faciliteiten in de buurt, is getransformeerd naar een appartementencomplex met 42 luxe afgewerkte huurappartementen, met oppervlakten variërend van 31m² tot 75m². Het complex beschikt tevens over een afgesloten parkeerterrein.  

Alle appartementen zijn voor oplevering volledig verhuurd. De woningen worden door Certitudo Capital binnen haar iResidence portefeuille verhuurd. Gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerde welke op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

Voor meer informatie over iResidence ga naar www.i-residence.com

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital