Toekomstbestendig wonen en werken


ESG speelt een steeds grotere rol binnen de vastgoedsector. Hierbij gaat het niet alleen om het milieu-aspect van duurzaamheid – zoals de energiezuinigheid van panden – het heeft ook te maken met het sociale vlak van duurzaamheid.
Zo speelt vastgoed een belangrijke rol in het creëren van een prettige leefomgeving met aandacht voor sociale aspecten, iets wat terugkomt in het communitywonen. Maar ook wooncomfort en de betaalbaarheid zijn van belang om een woning toekomstbestendig te maken. Centraal bij Certitudo Real Estate staat dat vastgoed waardevol, maar tegelijkertijd betaalbaar moet zijn. Wij willen fijne plekken creëren in een fijne omgeving met de hoogste gebruikerskwaliteit

De panden in onze beleggingsportefeuille beschikken over energielabels A, B of C of worden verduurzaamd. We bekijken continu de mogelijkheden tot het nemen van aanvullende maatregelen om de portefeuille nog meer te verduurzamen, en gaan daarbij verder dan de wettelijke eisen. Zo helpen we het milieu door minder CO2 uit te stoten, de bewoners van onze panden met lagere energiekosten en komen we tegemoet aan de wensen van investeerders en fondsen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital