Certitudo verkoopt logistiek centrum in Gameren aan Groep Coenen

maandag 16 juli 2018

Certitudo verkoopt logistiek centrum in Gameren aan Groep Coenen

Certitudo verkoopt logistiek centrum in Gameren aan Groep Coenen

Certitudo Capital heeft op 29 juni haar logistieke centrum van circa 30.000m² verkocht aan Groep Coenen. Het object is op dit moment verhuurd aan de Familie van Tuijl welke onder de naam Van Soest Coldstores Gameren B.V. het koel- en vriescomplex exploiteert.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities en transformaties van leegstaand vastgoed alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen.

Groep Coenen (www.coenen.be) is een 100% familiale investeringsgroep, opgericht in 1984. De groep is voornamelijk actief in vastgoedbeleggingen waaronder budgethotels en huisvesting van arbeidsmigranten, evenals in solar en private equity. De groep legt steevast zijn focus op een lange termijn investeringshorizon en een duurzame relatie met zijn partners en huurders. De specialiteit van de groep bestaat dan ook in de aankoop van bestaande gebouwen en de lange termijn verhuur.

Het project in Gameren kadert volledig in het investeringsgebied van de groep met een lange termijn horizon en de geëngageerde aanpak van de huurder en de herbestemmings-mogelijkheden van een stuk van het perceel. Investeren in duurzaamheid en in mensen is waar de groep voor staat en dat is met de familie Van Tuijl niet anders.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital