The Bank - Tilburg - Heuvelring 88

The Bank combineert wonen en werken in het kloppend hart van Tilburg. Het gebouw aan de Heuvelring 88 betreft ruim 7.000 m² BVO. De bovengelegen etages worden getransformeerd tot 37 vrije sector huurwoningen: 35 appartementen met een oppervlakte van ca. 50 m² en twee penthouses van ca. 94 m² met balkon. De appartementen worden verhuurd door iResidence en naar verwachting in Q1 2021 opgeleverd. De begane grond behoudt de kantoorfunctie en is momenteel verhuurd aan ABN AMRO.

De toekomstige bewoners van The Bank delen een buitenterrein op maaiveldniveau. Er zijn parkeervoorzieningen en de mogelijkheid tot elektrisch autodelen wordt aangeboden door Fleet Facilities. In het kader van duurzaamheid wordt het pand uitgerust met individuele warmtepompen, nieuwe beglazing, kozijnen en isolatie. De appartementen hebben een luxe afwerkingsniveau. 

The Bank ligt midden in de stad – aan de belangrijkste straat van het centrum, dichtbij de Piushaven, de spoorzone en het Centraal Station, en toch ook dichtbij snelwegen A56 en A58. De hogescholen en Tilburg Universiteit liggen tevens op fietsafstand. Een echte A-locatie voor een mixed use object zoals deze.

In 2016 kocht Certitudo Capital het kantoorgebouw van ABN AMRO, die tevens als financierder is betrokken bij de transformatie. 

Meer informatie vind je op de website van The Bank.

TERUG NAAR OVERZICHT