Duurzaamste Bossche Kantorenpark geopend door Certitudo Capital

woensdag 23 oktober 2019

Duurzaamste Bossche Kantorenpark geopend door Certitudo Capital

Duurzaamste Bossche Kantorenpark PENTAPARC geopend.

Veel gerenommeerde bedrijven hebben hun intrek in het duurzaamste kantorenpark van ’s-Hertogenbosch de afgelopen jaren al genomen, maar op 22 oktober werd het officieel beklonken: PENTAPARC is geopend.

Wethouder Hoskam van economische zaken: “’s-Hertogenbosch wil uiterlijk in 2050 een klimaatneutrale gemeente zijn. Het is belangrijk dat we hier nu al op voorsorteren. Daarom zijn we blij dat een partij als Certitudo zichzelf heeft uitgedaagd om dit PENTAPARC te ontwikkelen met het oog op de toekomst. En wij hopen dat deze ontwikkeling andere partijen kan inspireren hetzelfde te doen.” De wethouder opende het kantorenpark officieel met een klap op de PENTAPARC-Kop van Jut.

PENTAPARC is ontwikkeld door Certitudo Capital – die hier tevens het hoofdkantoor heeft gevestigd. Toen negen jaar geleden de ambities van de Bossche vastgoedontwikkelaar groter bleken dan het toenmalige kantoorpand uitstraalde, ontstond het idee van PENTAPARC: vijf duurzame high-end kantoorvilla’s op een centrale locatie in ‘s-Hertogenbosch. 

Certitudo Capital heeft bij dit prestigeproject gekozen voor de beste materialen en legde de focus op duurzaamheid. Dankzij onder andere zonnepanelen, warmtepompen, LED-verlichting, driedubbel glas en automatische zonwering zijn drie van de vijf villa’s volledig energieneutraal. Het duurzame plaatje wordt compleet gemaakt door 38 high performance laadstations voor elektrische auto’s.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital