Erik Bax Senior Advisor bij Certitudo Capital

woensdag 17 maart 2021

Erik Bax Senior Advisor bij Certitudo Capital

Erik Bax vervult de rol van Senior Advisor bij Certitudo Participate, onderdeel van Certitudo Capital. Certitudo Participate investeert in kansrijke ondernemingen die opereren in groeimarkten en biedt groeikansen, waar nodig managementversterking en toegang tot het omvangrijke netwerk van Certitudo Capital.

Certitudo Participate trekt graag op met gedreven ondernemers en geeft hen de vleugels die ze nodig hebben om hun ambities te verwezenlijken. Dit door ondernemerschap te versterken met de expertise van Certitudo Participate: het overzien van markten, het signaleren van trends en het bieden van gedegen risicomanagement.

Erik Bax startte in 1984 zijn carrière bij CRH, een internationale producent en distributeur van bouwmaterialen. Hij vervulde er verschillende managementposities en was vanaf 2010 CEO van de Europese divisie van het bedrijf. Later in zijn carrière was hij COO en lid van de Raad van Bestuur van BAM Groep NV. Hij heeft ruime ervaring als commissaris bij verschillende bedrijven in de bouwsector. Bij Certitudo Capital is hij Senior Advisor voor Certitudo Participate en adviseert hij het management over strategie, structuur en overnames.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital