Stadhuisplein | Eindhoven

  • Eindhoven
  • Kantoorgebouw met ontwikkelpotentie

In 2018 kocht Certitudo Capital het voormalige stadskantoor aan het Stadhuisplein in Eindhoven ten behoeve van een nieuwbouwontwikkeling. Het object is gelegen aan het Stadhuisplein 10, in het hart van het dynamische Eindhovense bedrijfsleven, omringd door kantoren, winkels, horeca, sportscholen en vele andere voorzieningen.

De ambitie van de gemeente Eindhoven om de binnenstad een kwaliteitsimpuls te geven door tot 2040 maar liefst 21.000 woningen toe te voegen, maakt dat deze positie een enorm ontwikkelpotentieel heeft. In de verdichtingsvisie wijst gemeente Eindhoven het Stadhuispleingebied als enige plek aan waar XXL-bebouwing met een hoogte tot 160 meter is toegestaan. In samenwerking met gemeente Eindhoven en andere betrokkenen geeft Certitudo Capital momenteel invulling aan de ontwikkeling.

Recent is het pand voor 100% verhuurd aan office operator SUCCEED offices en parking operator Fleet Parking. SUCCEED offices heeft het pand voor ongeveer 50% onderverhuurd aan Sendcloud. De overige 50% wordt ingevuld door diverse kleinere huurders en als flex-office. Het pand is high-end gerenoveerd in overeenstemming met het contract van SUCCEED offfices.

Terug naar fondsen Terug naar CIB fondsen Ga naar ontwikkeling

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital