Jean-Pierre Spierts aangesteld als Director Real Estate bij Certitudo Capital

woensdag 1 september 2021

Jean-Pierre Spierts aangesteld als Director Real Estate bij Certitudo Capital

’S-HERTOGENBOSCH, 1 september 2021 | Per 1 juli 2021 is Jean-Pierre Spierts aangesteld als Director Real Estate bij Certitudo Capital. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel Certitudo Real Estate. Dit bedrijfsonderdeel is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vastgoed met een sterke focus op residentieel-, winkel- en kantoorvastgoed. Ook de asset- en property managementactiviteiten zijn ondergebracht binnen dit bedrijfsonderdeel. 

Jean-Pierre heeft ruim 15 jaar vastgoedervaring in verschillende functies bij projectontwikkelaars en beleggers waaronder Corio, Klepièrre en meest recentelijk CBRE Global Investors. Zijn laatste rol bij CBRE Global Investors betrof die van Director Asset Development waar hij verantwoordelijk was voor het asset management van een deel van het Nederlandse kantorenfonds alsmede voor een aantal grootschalige nieuwbouwontwikkelingen zoals WTC Utrecht en WTC Amsterdam.
 
Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital: “Jean-Pierre heeft veel kennis van de markten waarin wij actief zijn en met zijn komst ben ik ervan overtuigd dat onze sterke positie gewaarborgd blijft en dat we onze portefeuilles op structurele wijze verder kunnen uitbreiden.”

Jean-Pierre Spierts over zijn aanstelling bij Certitudo Capital: “De overstap naar Certitudo Capital voelt als een natuurlijke volgende stap in mijn carrière. Het geeft veel nieuwe energie om samen met mijn team de reeds sterke positie van Certitudo Capital in de markt te verstevigen en ons management platform verder uit te bouwen.”

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital