JEROEN BELJAARS CFO BIJ CERTITUDO CAPITAL

vrijdag 4 februari 2022

JEROEN BELJAARS CFO BIJ CERTITUDO CAPITAL

’S-HERTOGENBOSCH, 4 februari 2022 | Per 15 december 2021 is Jeroen Beljaars werkzaam als Chief Financial Officer bij Certitudo Capital.

Jeroen heeft 25 jaar brede ervaring in financieel management. Na een studie Financiële Bedrijfseconomie aan Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Jeroen bij PWC en daarna bij Schiphol Group vijftien jaar ervaring opgebouwd in corporate finance en business development, onder andere op het gebied van vastgoed. Vervolgens heeft hij als verantwoordelijke voor corporate control en finance bijgedragen aan de verzelfstandiging en verkoop van de Fokker groep. Voordat hij bij Certitudo Capital aantrad, was Jeroen CFO van AFA Dispensing.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital: “Jeroen is zeer bedreven als het gaat om het ondersteunen van de groei van ambitieuze organisaties in dynamische markten. Zodoende sluit zijn profiel uitstekend aan bij Certitudo Capital. Met de komst van Jeroen zijn wij ervan overtuigd dat wij onze ambities, ook op financieel vlak, verder kunnen realiseren.”

Jeroen Beljaars: “Certitudo Capital is een prachtig bedrijf dat al een aantal jaar groeit en veel potentieel heeft. Voor mij is het een fantastische uitdaging om mijn steen bij te dragen dit potentieel te realiseren door vanuit de cijfers mede de strategische koers uit te zetten, groei te faciliteren en te beheersen.”

Terug naar geen onderdeel van een categorie

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital