Certitudo breidt eigendomspositie verder uit in Amstel III

Certitudo breidt eigendomspositie verder uit in Amstel III - Amsterdam.

Certitudo Capital heeft een drietal panden in Amsterdam gekocht ten behoeve van haar eigen vastgoedportefeuille en breidt hier haar eigendomspositie binnen het Amstel III gebied verder uit.

Paasheuvelweg 5
Het object bestaande uit circa 2.800 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen en is volledig verhuurd aan IKEA Beheer B.V. die hier haar landelijke hoofdkantoor heeft gevestigd

Paasheuvelweg 39-50
Het object bestaande uit circa 4.000m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen en is verhuurd aan diverse partijen met kort lopende huurcontracten.

Paasheuvelweg 8
Het object bestaande uit circa 2.500m² kantoorruimte en 44 parkeerplaatsen en is onder andere verhuurd aan mode-ontwerpster Monique Collignon.

Deze objecten zijn gelegen in het kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. Amstel III is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van monofunctioneel werkgebied naar een gemengd (hoog)stedelijk werkwoongebied in de kantorenzone, en een gemengd werkgebied in de bedrijvenzone. Hiermee krijgt het gebied een nieuwe impuls. In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel, hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren. Certitudo heeft in de afgelopen periode meerdere eigendommen verworven in Amstel III, totaal circa 40.000m² kaveloppervlak. Hiermee is Certitudo nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie.

Koper werd bijgestaan door het notariaat van Simmons & Simmons. 

TERUG NAAR OVERZICHT