Certitudo verlengt huurovereenkomst met BNP Paribas Lease Solutions N.V. in 's-Hertogenbosch

Certitudo verlengt huurovereenkomst met BNP Paribas Lease Solutions N.V. in 's-Hertogenbosch.

Certitudo Capital heeft een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst afgesloten met BNP Paribas Leasing Solutions voor 1.600m² kantoorruimte aan de Hambakenwetering 4-6 te ’s-Hertogenbosch.

BNP Paribas Leasing Solutions is als marktleider op het gebied van leasing een gespecialiseerde Business Line van de BNP Paribas Group die zich bezighoudt met lease- en financieringsoplossingen voor bedrijfsmiddelen. BNP Paribas Leasing Solutions bestaat uit 2.800 werknemers verdeeld over 22 landen, waarvan circa 90 werknemers in Nederland en een portefeuille van 297.000 leasecontracten met € 29,1 miljard aan beheerd vermogen (bedrag inclusief servicing).

Certitudo zal haar pand, wat reeds 10 jaar door BNP Paribas Leasing Solutions gehuurd is, revitaliseren en verder verduurzamen om ook dit kantoorobject binnen de portefeuille toekomstbestendig te maken.

Het kantoorgebouw is gelegen op het 'High Tech Park', nabij de op- en afritten van en naar de A59. De verbindingswegen van en naar het centrum en de overige stadsdelen zijn eveneens direct nabij het park gelegen. Het bedrijventerrein is gelegen aan de Noordzijde van ’s-Hertogenbosch. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van hoogwaardige kantoorgebruikers en groothandelsbedrijven. Op dit park zijn onder meer
gevestigd Certitudo Capital, ABN AMRO Commercial Finance, Enexis en Interpharm.

TERUG NAAR OVERZICHT