Certitudo Capital verwerft portefeuille Bossche binnenstad

Certitudo Capital heeft diverse panden verworven in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch. De portefeuille, genaamd de Bossche Iconen, zal door Certitudo Capital gestructureerd worden als een langetermijnbelegging. De panden zijn onderdeel van de aankoop van de VDG portefeuille. 

De twaalf Bossche Iconen zijn een voor een panden met unieke verhalen,
uiteenlopende functies en bouwstijlen uit diverse periodes. Zo is onder andere de “De Roodenburg” aan de Markt 73 onderdeel van de portefeuille, met op de begane grond Hunkemöller en daarboven zeven appartementen. Andere Bossche Iconen zijn het monumentale pand aan de Stationsweg 2-4 waarin hotel Bossche Suites gevestigd is en de Hooge Steenweg 34 waar je terecht kunt voor een ontbijt of lunch bij Bagels & Beans.

De Van Deursen Group over de verkoop van de portefeuille: "Deze verkoop is onderdeel van de strategie van de Van Deursen Group om de winkelportefeuille deels af te bouwen om zodoende meer focus te kunnen leggen op het ontwikkelen van binnenstedelijk wonen en werken."

Bosschenaren zijn trots op ’s-Hertogenbosch: een van de oudste en best bewaarde middeleeuwse steden van Nederland. Met deze aankoop wil Certitudo Capital het historische erfgoed koesteren voor toekomstige generaties.

Meer informatie over de unieke verhalen, mysteries, bijzondere bewoners, uiteenlopende functies en bouwstijlen van de Bossche Iconen vindt u op de website www.bossche-iconen.nl.

TERUG NAAR OVERZICHT