Certitudo verwerft kantoorpand in Delft voor nieuwbouwwoningen

Certitudo verwerft kantoorpand in Delft voor nieuwbouwwoningen ten behoeve van haar iResidence portefeuille. Dit leegstaande kantoorpand, gelegen aan de Tanthofdreef 3 in Delft, zal plaats gaan maken voor een nieuwbouwontwikkeling.

Het leegstaande object van circa 3.500m² BVO zal door Certitudo Capital uit de kantorenmarkt worden onttrokken en plaats gaan maken voor een nieuwbouwontwikkeling bestaande uit luxe afgewerkte huurappartementen. De eerste studies, welke in samenwerking met MVSA Architecten zijn gemaakt, laten een ontwikkeling zien van 70 meter hoogte; circa 30.000m² BVO en 300 woningen.

Certitudo Capital verhuurt de woningen binnen de iResidence portefeuille. Gericht op de young professionals op de woningmarkt. Hoogopgeleid en (bijna) afgestudeerd, en op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad. Naast transformatie gaat Certitudo zich met haar iResidence label tevens richten op nieuwbouw, waarbij de focus met name hoogbouw zal zijn.

Het gebouw staat aan de Tanthofdreef 3 en bevindt zich direct naast het treinstation Delft-Zuid met diverse busverbindingen voor de deur. De locatie is tevens uiterst gunstig bereikbaar door de directe aansluiting op de A13 en A4. Daarnaast is de TU Delft op nog geen 3 kilometer afstand gelegen en ook Winkelcentrum De Hoven is met enkele minuten fietsen te bereiken.

Het notariaat van Simmons&Simmons heeft het transport verzorgd.

TERUG NAAR OVERZICHT