Certitudo koopt winkelcentrum in Dieren ten behoeve van iRetail Portefeuille

Certitudo koopt winkelcentrum in Dieren ten behoeve van iRetail Portefeuille

Certitudo Capital heeft het winkelcentrum Dieren aan het Callunaplein met de daarboven gelegen appartementen gekocht van een particuliere belegger ten behoeve van haar iRetail portefeuille.

De totale aankoop omvat 33 winkels, 72 huurappartementen en 31 garageboxen. De winkels zijn langjarig verhuurd aan o.a. een Albert Heijn en Coop. De 72 appartementen, welke tevens verhuurd zijn, worden middels het iResidence label van Certitudo beheerd.

De plaats Dieren ligt in de provincie Gelderland nabij National Park Veluwezoom en plaatsen zoals Arnhem, Apeldoorn en Doetinchem. Dieren kent slechts één winkelgebied, zijnde winkelcentrum Dieren aan het Callunaplein. Het winkelcentrum heeft een sterk boodschappenfunctie met bekende supermarkten, zoals Albert Heijn en Coop. Daarnaast een breed aanbod van landelijk opererende winkels zoals Etos, Zeeman, Hema, Blokker, Op=Op, Brainwash, Hans Anders, Gall & Gall aangevuld met sterke plaatselijke ondernemers zoals een bakker, slager en een delicatessenzaak. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar en voor de winkels is het gratis parkeren op het pas vernieuwde parkeerterrein.

TERUG NAAR OVERZICHT