Certitudo renoveert kantoor Hambakenwetering 10 's-Hertogenbosch

Certitudo renoveert kantoor aan de Hambakenwetering 10 's-Hertogenbosch.

Certitudo Capital heeft het kantoorobject aan de Hambakenwetering 10 te ’s-Hertogenbosch verworven. Certitudo zal het gebouw volledig transformeren naar een kantoorgebouw met een A++ label.

Het kantoorgebouw is gelegen op het 'High Tech Park', nabij de op- en afritten van en naar de A59. De verbindingswegen van en naar het centrum en de overige stadsdelen zijn eveneens direct nabij het park gelegen. Het bedrijventerrein is gelegen aan de Noordzijde van ’s-Hertogenbosch. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van hoogwaardige kantoorgebruikers en groothandelsbedrijven. Op dit park zijn onder meer gevestigd Certitudo Capital, ABN AMRO Commercial Finance, Enexis en Interpharm.

In februari wordt er gestart met de sloop waarna medio 2019 een duurzame kantoorruimte opgeleverd wordt van circa 2170 m². De ruimte vloervelden van circa 700m² zijn tevens separaat te huur. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en het object is op dit moment beschikbaar voor de verhuur en verkoop.

TERUG NAAR OVERZICHT