Certitudo sluit huurovereenkomst voor Korvetweg 24 Maastricht

Certitudo sluit huurovereenkomst met Walker SCM voor Korvetweg Maastricht

Certitudo Capital heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Walker International Transportation Netherlands B.V. voor ca. 8000m² bedrijfsruimte aan de Korvetweg 24 te Maastricht.

Sinds 1989 is Walker uitgegroeid tot de grootste gecertificeerde MBE (Minority Business Enterprise) in de logistieke sector met een wereldwijd bereik. Walker focust zich op alle facetten daar waar het gaat om wereldwijd transport, logistieke optimalisatie en integratie van de toeleveringsketen. Sinds 1989 hebben ze een trackrecord opgebouwd van succes in de wereldwijde lucht- en zeevrachtexpeditie, value-added warehousing & distributie, voorraadbeheer & fulfillment, speciale verpakking, douanebemiddeling, inkoop, consolidatie / deconsolidatie, binnenlands vrachtvervoer, leverancier relatiebeheer en netwerkzichtbaarheid.

Walker zal na de renovatie haar intrek nemen in het pand.

Het object is gelegen in het noordelijk deel van Maastricht op het grootste bedrijventerrein van Maastricht, de Beatrixhaven. Met 200 hectare is de Beatrixhaven verreweg het grootste bedrijventerrein van Maastricht. Het is op korte afstand gelegen van de snelweg A2 met directe verbindingen naar België en de A79 richting Parkstad en Duitsland. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen ook vanwege de ligging op korte afstand van het station Maastricht Noord.

Spauwen Vastgoed uit Heerlen heeft Walker geadviseerd in deze transactie. Van de Laar Makelaars uit Maastricht heeft Certitudo Capital geadviseerd in deze transactie.

TERUG NAAR OVERZICHT