Bouwgroep Moonen uit 's-Hertogenbosch maakt doorstart met Certitudo Capital

Bouwgroep Moonen uit 's-Hertogenbosch maakt doorstart met Certitudo Capital

De curatoren in het faillissement van Bouwgroep Moonen hebben overeenstemming bereikt met Certitudo Capital over een doorstart van het bouwbedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Met deze doorstart is de afbouw van een 10-tal projecten gezekerd, welke niet onder de Woningborg Garantie vallen.

Bouwgroep Moonen ging 4 april jl. failliet nadat de rechtbank de week daarvoor voorlopige surseance van betaling had verleend. Bij het bouwbedrijf werkten ruim 100 mensen waarvan er minimaal 35 meegaan in de nieuwe structuur. Tevens zal de directie, bestaande uit Sander Martens en Joep Moonen, in dienst treden om het bedrijf operationeel te leiden.

Certitudo is door de overname van een deel van het personeel, de lopende projecten en de bedrijfsmiddelen in staat weer een kwalitatief bouwbedrijf neer te zetten. ‘’ Wij staan als organisatie achter de geleverde kwaliteit van Bouwgroep Moonen en kunnen op deze wijze ook een deel van de bouw van onze grootschalige projecten veilig stellen’’, aldus een woordvoerster van Certitudo.

 

TERUG NAAR OVERZICHT