Certitudo Capital verhuurt kantoor Amsterdam aan Sportfondsen Nederland B.V.

dinsdag 14 januari 2020

Het kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 3 te Amsterdam-Zuidoost is langjarig verhuurd aan Sportfondsen Nederland B.V..

Het kantoorgebouw van circa 3.650 m², bestaande uit zes efficiënte verdiepingen met 37 parkeerplaatsen, wordt op zeer korte termijn grootschalig gemoderniseerd tot een uiterst modern en duurzaam kantoorgebouw met energielabel A.
 
Na de renovatie door Certitudo Capital zal Sportfondsen Nederland B.V. per oktober 2020 het kantoorgebouw betrekken, vervolgens blijft er ca. 1.600 m² beschikbaar voor verhuur aan andere partijen.

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Zij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Als private onderneming exploiteert en ondersteunt Sportfondsen op meer dan 500 locaties meer dan 1.000 voorzieningen, zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. Sportfondsen werkt samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.
 
Erik Tromp, directeur bij Sportfondsen Nederland B.V., over de verhuizing naar Amstel III: “Wij verheugen ons op de nieuwe werkomgeving. Het gebouw, op een steenworp van ons huidige kantoor, heeft alles in zich wat wij voor onze medewerkers en onze gasten nodig achten. Het gebouw heeft een professionele uitstraling, ligt in een zich snel ontwikkelende omgeving en is goed bereikbaar.”

TERUG NAAR OVERZICHT