Amstel III

Amstel III

Amstel III in Amsterdam-Zuidoost wordt getransformeerd van kantorengebied tot levendige stadswijk waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het gebied kent een uitstekende bereikbaarheid en goede voorzieningen, tevens wordt de openbare ruimte gemoderniseerd en vergroend. De transformatie zal het gebied van een nieuwe impuls voorzien.

In 2017 heeft de gemeenteraad hiervoor het ruimtelijk en programmatisch ontwikkelperspectief Amstel III vastgesteld. Tot 2027 zullen er minimaal 5.000 woningen gerealiseerd worden, gedifferentieerd in grootte en prijs. In de periode 2027-2040 kunnen nog eens circa 10.000 woningen in het gebied worden gerealiseerd.

Certitudo Capital heeft een leidende rol aangenomen in de transformatie van Amstel III. Sinds 2016 bouwt Certitudo Capital aan een sterke ontwikkelingspositie in Amsterdam-Zuidoost. In de wijken Bullewijk en Holendrecht zijn zestien objecten aangekocht. In totaal worden 1.600 woningen en 28.000 m2 kantoorruimte gerealiseerd. Hiermee is Certitudo Capital nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie.

Terug naar ontwikkelingen

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital