Over ons

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, transformaties alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen.

Ten tijde van de oprichting in 2002 was Certitudo Capital een onderdeel van de Elzent Investments Groep te Eindhoven. Na de juridische splitsing in 2007 van Elzent Investments, is Certitudo Capital als zelfstandige organisatie onder leiding van Peter Kuiten ondergebracht in de Certitudo Capital Group, welke nu samen met directielid Niels de Bruijn wordt voortgezet.

Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille en een gekwalificeerd team, gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

pentaparc medium

Het Team

Peter
Ing. Peter J.L.C. KuitenChief Executive Officer

Peter Kuiten is sinds 1990 actief in de projectontwikkeling. Na zijn studie Bouwkunde aan de HTS in 's-Hertogenbosch zette hij een architectenbureau op waaruit zijn betrokkenheid bij de projectontwikkeling voortkwam. In 1994 ging Peter Kuiten samenwerking aan met Huybregts Van Boldrik waar hij aan de wieg stond van het ontwikkelbedrijf CRA Vastgoed. Ten behoeve van een eigen vastgoedportefeuille richtte Kuiten in 2000 Elzent Investments BV op. In 2002 stortte hij zich met Certitudo Capital op Private Equity en M&A activiteiten. Vijf jaar later werd Certitudo Capital na een juridische splitsing van Elzent Investments BV ondergebracht in Certitudo Capital Group.

T +31651132490
p.kuiten@certitudo.com
Niels de Bruijn
Mr. Niels de BruijnChief Legal Officer

Na zijn universitaire studie Privaatrecht rondde Niels de Bruijn de beroepsopleiding Vastgoedrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten af. Als jurist Bouwrecht en Privaatrecht werkte hij bij ARAG en als corporate lawyer bij Elzent Investments. Sinds 2008 is Niels de Bruin werkzaam bij Certitudo Capital, aanvankelijk als vastgoedadvocaat. Vanaf 2015 is hij tevens mededirecteur van Certitudo Capital Group.

Tessa Kuiten
Tessa C.A.M.C. KuitenChief Commercial Officer

De verantwoordelijkheid van Tessa Kuiten omvat office management, marketing & communicatie en het HRM-beleid. Tevens maakt zij onderdeel uit van het managementteam. Sinds 2008 is zij werkzaam bij Certitudo Capital. Na haar opleiding Bank-, Verzekeringswezen en Vastgoed aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch behaalde zij een propedeuse Management, Economie & Recht.

T +31654302229
t.kuiten@certitudo.com
annette
Annette G. FransExecutive Secretary

Als verlengstuk van de directie voert Annette diverse secretariële werkzaamheden uit. Annette is per 11 juni werkzaam bij Certitudo en is daarvoor in diverse ondersteunende functies werkzaam geweest bij onder andere JLL Nederland en De Vreede Advocaten.

T +31615570341
a.frans@certitudo.com
maurice
Maurice L.G.A. Beks RAFinancial Manager

Maurice is sinds mei 2016 bij Certitudo Capital werkzaam als Financial Manager. Maurice werkte ruim 16 jaar in de accountancy, onder andere bij KPMG, waar hij de laatste jaren als Manager Audit verantwoordelijk was voor controleopdrachten. Binnen Certitudo Capital wordt Maurice eindverantwoordelijke voor de Finance afdeling en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

T +31631994255
m.beks@certitudo.com
gertjan
Gert-Jan de RooijChief Investment Management

Gert-Jan de Rooij is sinds 1 juli 2017 bij Certitudo Capital Group verantwoordelijk voor de volledige portefeuille van iRetail. Daarnaast draagt hij de verantwoordelijkheid voor de structurering en het investment management van de groep. Gert-Jan de Rooij werkte ruim 17 jaar bij A.S. Watson H&B Continental, waarvan twaalf jaar als Director Real Estate.

T +31653160634
gj.derooij@certitudo.com
niek
Niek A.J. BroeijerChief Structured Finance

Niek Broeijer is vanaf 1 september 2017 als Chief Structured Finance verantwoordelijk voor risk&compliance en structured finance binnen Certitudo Capital Group. Niek Broeijer werkte ruim vijf jaar bij Dollard Capital en was eerder vijf jaar werkzaam bij Hanzevast Capital als Finance Director. Voordien werkte hij in diverse functies binnen de bankensector.

Frank Punte
Frank W.M. PunteAsset Management

Frank is verantwoordelijk voor het volledige asset- en property management van de gehele vastgoedportefeuille van Certitudo. Frank is ruim 12 jaar werkzaam geweest bij Sligro Food Group Nederland B.V. als Hoofd Vastgoed. Daarvoor is Frank als senior vastgoedmanager en property manager werkzaam geweest bij onder andere René Clercx Beheer O/G B.V.

T +31737600200
f.punte@certitudo.com
Anouk van Alebeek
Anouk J.M.G. van AlebeekSecretary Investment MGMT

Als verlengstuk van het Investment- en Asset management voert Anouk van Alebeek diverse secretariële werkzaamheden uit. Sinds 2015 is zij werkzaam voor Certitudo Capital Group. Voordat Anouk bij Certitudo Capital kwam, werkte ze bij NTOC medische techniek BV en het Titus Brandsmalyceum in Oss.

Roeland
Roeland H.J. de GruyterInvestment Management Participate

Chris van den Dungen
Chris W.M. van den DungenProperty Development

De verantwoordelijkheid voor alle projectontwikkelingsactiviteiten van Certitudo Capital Group ligt bij Chris van den Dungen. Eerder werkte hij jarenlang voor Lisman Inter Holding. Bij Certitudo is hij werkzaam sinds 2011.

Niels M
Ing. Niels C.A.M. Marijnissen Property Development

Niels Marijnissen is onder leiding van Chris van den Dungen verantwoordelijk voor de projectontwikkeling binnen Certitudo Capital Group. Hij werkt sinds 2007 in het vastgoed, vanaf november 2016 bij Certitudo. Op de TIAS Business School van de Tilburg University rondde hij de opleiding Master Real Estate af. Vanaf november 2016 werkt Niels Marijnissen bij Certitudo.

peter d
Peter D. DiepenhorstProperty Development

Peter Diepenhorst is in samenwerking met Niels Marijissen verantwoordelijk voor de nieuwbouw projectontwikkeling binnen Certitudo Capital Group. Peter is ruim 13 jaar werkzaam geweest bij Delta Development Group, waarvan de laatste 3 jaar als projectdirecteur. Daarvoor is Peter in verschillende functies werkzaam geweest bij onder andere DENC Netherlands B.V.

Bart P.A. van Hoek
Bart P.A. van HoekProperty Development

Bart van Hoek is sinds 2015 werkzaam bij Certitudo en verantwoordelijk voor de technische projectontwikkeling. Bart studeerde Techniek & Management (aannemersopleiding).

Wilbert
Wilbert W.A. SmitsProperty Development

Wilbert Smits is de rechterhand en eerste assistent van Chris van den Dungen. Tijdens zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde op Avans Hogeschool liep hij stage bij Certitudo Capital Group waar hij in 2015 in dienst trad.

T +31651132493
w.smits@certitudo.com
Yasmine
Yasmine C. BouatouProperty Development

Yasmine is sinds oktober 2018 werkzaam binnen Certitudo als Junior Projectontwikkelaar onder leiding van Chris van den Dungen. In 2016 heeft zij haar opleiding Bouwmanagement & Vastgoed afgerond en heeft zij enkele jaren werkervaring opgedaan bij diverse projectontwikkelaars.

Noortje Kuiten
Noortje H.J.C. KuitenFinance

In samenwerking met Mimi Commandeur verzorgt Noortje Kuiten de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group. Na een afgeronde opleiding boekhouding trad Noortje Kuiten in 2010 in dienst bij Certitudo.

T +31652336558
n.kuiten@certitudo.com
kees
Kees L.A. MaasAssistant Financial Manager

Op de afdeling finance van Certitudo Capital Group is Kees Maas de rechterhand van financial manager Maurice Beks. Hij werkt sinds 2016 bij Certitudo.

T +31737600200
k.maas@certitudo.com
mimi
Mimi W.J.T.M. CommandeurFinance

In samenwerking met Noortje Kuiten verzorgt Mimi de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group. Mimi is in 2018 bij Certitudo in dienst getreden en heeft vele jaren ervaring opgedaan in diverse administratieve functies.

T +31 (0)73 7600200
m.commandeur@certitudo.com
nona
Nona N.C.C. KuitenReceptionist

Nona is binnen Certitudo verantwoordelijk voor de telefooncentrale en het ontvangst van de bezoekers. Daarnaast verricht Nona diverse secretariële werkzaamheden. Nona is diverse jaren werkzaam geweest bij een incassobureau en is sinds augustus 2017 bij Certitudo werkzaam.

Rob Visser
Rob VisserProperty Management

Sinds 2015 is Rob Visser bij Certitudo Capital Group verantwoordelijk voor het property management van diverse projecten. Na afronding van de studie Facility Management was hij bij onder meer TCN Property Projects en ARRA Management verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de vastgoedportefeuille.

T +31655459668
r.visser@certitudo.com
joep (1)
Joep M. HoverProperty Management

Joep Hover is sinds 2015 verantwoordelijk voor het property management van het commercieel vastgoed binnen Certitudo. Naast zijn werk volgt Joep de opleiding Bedrijfsmakelaardij.

T +31625209170
j.hover@certitudo.com
Bart Kort
Bart KorthalsProperty Management

De verantwoordelijkheid voor het administratieve en technische property management ligt bij Bart Korthals. Hij is sinds 2015 werkzaam bij Certitudo Capital Group. In 2007 voltooide Bart Korthals de opleiding Vastgoed en Makelaardij waarna hij ervaring opdeed als property manager bij Camelot Vastgoedbeheer.

Krystle
Krystle HoogerbruggeProperty Management

Krystle Hoogerbrugge is in samenwerking met Eefje van Eijck en Joost van Kasteren het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence van Certitudo Capital Group en zijn daarmee samen verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen. Sinds 2010 werkt Krystle Hoogerbrugge bij Certitudo Capital.

Eefje
Eefje van EijckProperty Management

Eefje van Eijck is in samenwerking met Krystle Hoogerbrugge en Joost van Kasteren het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence van Certitudo Capital Group en zijn daarmee samen verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen. Sinds 2015 werkt Eefje van Eijck bij Certitudo Capital.

vincent
Vincent P.G. van HerpenProperty Management

Het technische beheer van de gehele portefeuille van Certitudo Capital Group is in handen van Vincent van Herpen. Hij draagt hiermee de zorg over alle huurders. Vincent van Herpen werkt sinds februari 2017 bij Certitudo. Hij behaalde de propedeuse Technische Bedrijfskunde en volgt nu naast zijn werk de universitaire opleiding Bedrijfskunde.

MVO prestatieladder

Duurzaam ondernemen staat bij veel organisaties hoog in het vaandel. Zo ook bij Certitudo Capital. Wij gebruiken hiervoor de MVO Prestatieladder, die als certificatienorm aantoont dat een organisatie duurzaam ondernemen concreet en aantoonbaar maakt.

Duurzaamheid speelt binnen én buiten onze organisatie een belangrijke rol. Dus streven we bij onze projecten altijd naar een zo hoog mogelijk energielabel.

duurzaamheid (1)

Sustainability

Vastgoed en duurzaamheid gaan bij Certitudo Capital hand in hand. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maakt wezenlijk deel uit van onze eigen bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan papierbesparing, ledverlichting met bewegingssensoren en meerdere elektrische auto’s.

Duurzaam ondernemen staat volgens ook voor het terugdringen van leegstand. Onze iResidence portefeuille is daarvan een mooi voorbeeld.

Certitudo Capital is tevens als participant aangesloten bij de Dutch Green Building Council. DGBC is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Hiermee wil DGBC een belangrijke rol spelen in de transitie naar een circulaire economie waarin het prettig en gezond wonen, werken en leven is. Voor meer informatie ga naar de website 

 DGBC