Certitudo Forest Foundation

Rooting for tomorrow
Certitudo Capital gelooft in de kracht van boslandschap voor mens, klimaat, flora en fauna. De kracht om onze leefomgeving, die belangrijker dan ooit is, te versterken. Om deze reden is Certitudo Forest Fondation in het leven geroepen.

Certitudo Forest Foundation koopt (weide)gronden aan om hier ecologisch rijke boslandschappen creëren. We verlagen hiermee onze carbon footprint, zorgen voor klimaatcompensatie en verrijken Nederland tegelijkertijd met aantrekkelijke natuur.Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen, daarom gaan wij partnerships aan met diverse experts.

Daarom Certitudo Forest Foundation
Als organisatie investeert Certitudo Captital continu in het behalen van doelstellingen op het gebied van ESG (Environment, Social, Governance). Op het sociale vlak draagt Certitudo Capital een belangrijke maatschappelijke steen bij met de ontwikkeling van zowel woningen als commerciële ruimten. We zetten ons in om leefbare en toekomstbestendige leefomgevingen te creëren, waarmee wij onder andere antwoord geven op de enorme vraag naar woningen in ons land. Hierbij staat duurzaamheid absoluut centraal – zowel bij de ontwikkeling, de bouw als het gebruik van de objecten in onze portefeuille. We willen tenslotte niet dat onze planeet – onze leefomgeving in de breedste zin – te lijden heeft. Echter kunnen we er niet omheen dat onze activiteiten soms ook negatieve impact hebben: de belangen en doelen op het gebied van ‘Environment’ en ‘Social’ kunnen conflicteren. Om deze te verenigen is Certitudo Forest Foundation in het leven geroepen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital