Het zit ons in de genen

Als organisatie investeert Certitudo Captital continu in het behalen van doelstellingen op het gebied van ESG (Environment, Social, Governance), deze zijn verweven in de strategie.

Environmental
Onze bedrijfsonderdelen houden zich binnen hun expertise bezig met duurzaamheid – of het nu gaat omeen energiezuinige portefeuille, de activiteiten van deelnemingen of het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Bovendien is ons hoofdkantoor gelegen op het – door onszelf ontwikkelde – meest duurzame kantorenpark van ‘s-Hertogenbosch.

Social
Op het sociale vlak geloven wij in het aangaan van duurzame relaties. Zowel met onze werknemers als met  samenwerkingspartners committeren wij ons aan langdurige kwalitatieve samenwerkingen. Ook zijn wij sponsor van diverse projecten en evenementen, veelal op het gebied van sport en beweging. Waar het governance betreft past Certitudo Capital uiteraard accurate en transparante accountancy toe.

Governance
Onze besluitvorming komt waar mogelijk in samenspraak met zowel aandeelhouders als andere stakeholders tot stand, zodat ook het maatschappelijke belang van beslissingen wordt meegenomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital