Over ons

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, (her)ontwikkeling en overnames van dan wel participaties in bestaande onroerend goed portefeuilles c.q. vennootschappen.

Ons werkterrein strekt zich uit over heel Nederland, met een nadrukkelijke aanwezigheid in de Randstad. Wij acteren daar waar wij de beste kansen zien om aantrekkelijk en duurzaam rendement te realiseren tegen aanvaardbare risico’s. Certitudo Capital ontwikkelt zich in toenemende mate tot een netwerkorganisatie, waarin ondernemers, investeerders en managers elkaar vinden en versterken. Niettemin wordt zorgvuldig gewaakt over de onderscheidende karakteristiek van het familiebedrijf: persoonlijke aandacht voor mensen, langdurige samenwerking, focus op de langere termijn en duurzaam acterend in de breedste zin van het woord.

pentaparc medium

Het Team

Directie

Peter Kuiten
Ing. Peter J.L.C. KuitenChief Executive Officer

Peter Kuiten is sinds 1990 actief in de projectontwikkeling. Na zijn studie Bouwkunde aan de HTS in 's-Hertogenbosch startte hij een architectenbureau, waaruit zijn betrokkenheid bij projectontwikkeling is voortgekomen. In 2002 richtte Peter de onderneming Certitudo Capital op, gericht op Private Equity en M&A activiteiten. Vijf jaar later werd deze organisatie ondergebracht in Certitudo Capital Group waar hij als oprichter samen met Niels de Bruijn en Tessa Kuiten de directie voert.

T +31651132490
p.kuiten@certitudo.com
Niels de Bruijn
Mr. Niels de BruijnManaging Partner

Na zijn universitaire studie Privaatrecht rondde Niels de Bruijn de beroepsopleiding Vastgoedrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten af. Als jurist Bouwrecht en Privaatrecht werkte hij bij ARAG en als corporate lawyer bij Elzent Investments. Niels is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo Capital, aanvankelijk als vastgoedadvocaat. Vanaf 2015 is hij tevens mededirecteur van Certitudo Capital Group.

Tessa Kuiten
Tessa C.A.M.C. KuitenManaging Director

Tessa Kuiten volgde de opleiding Bank- en Verzekeringswezen en Vastgoed en behaalde vervolgens haar propedeuse Management, Economie & Recht. Tessa is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo. Per 1 januari 2019 is zij aangesteld als Managing Director. Samen met Peter Kuiten en Niels de Bruijn geeft zij leiding aan de organisatie.

T +31654302229
t.kuiten@certitudo.com
Karin
Karin C.A.J. HoevenaarsPersonal Assistant

Karin Hoevenaars werkte voorheen als directiesecretaresse bij ENGIE Services, een bedrijf dat Nederland meeneemt in de duurzame energietransitie. Vanaf het voorjaar van 2019 is ze als Personal Assistant in dienst van Certitudo Capital. Als rechterhand van de directie voert Karin uiteenlopende secretariële werkzaamheden uit.


Finance & HR

maurice
Maurice L.G.A. Beks RAManager Finance

Maurice Beks werkte ruim 16 jaar in de accountancy. Onder meer bij KPMG, waar hij de laatste jaren als Manager Audit verantwoordelijk was voor controleopdrachten. Maurice is sinds mei 2016 bij Certitudo Capital werkzaam als Financial Manager. In die hoedanigheid is hij eindverantwoordelijke voor de afdeling Finance.

T +31631994255
m.beks@certitudo.com
Kees Maas
Kees L.A. MaasFinancial Controller

Kees Maas werkt sinds 2016 bij Certitudo Capital. Op de afdeling Finance is hij de rechterhand van financial manager Maurice Beks.

T +31737600200
k.maas@certitudo.com
Maarten van Meurs
Maarten van MeursFinancial Controller

Maarten van Meurs studeerde HEAO Accountancy en deed ervaring op bij Rabo Vastgoedgroep Holding. Met de Manager Finance en Financial Controllers vormt hij de afdeling Finance binnen Certitudo Capital, welke verantwoordelijk is voor onder andere de jaarrekeningen, publicatiestukken, belastingaangiftes en financiële rapportages.

Noortje Kuiten
Noortje H.J.C. KuitenFinancial Administrator

Noortje Kuiten voltooide haar opleiding Boekhouden en trad vervolgens in 2010 in dienst van Certitudo Capital. Samen met Mimi Commandeur verzorgt zij de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group.

T +31652336558
n.kuiten@certitudo.com
mimi
Mimi W.J.T.M. CommandeurFinancial Administrator

Mimi Commandeur beschikt over vele jaren ervaring in diverse administratieve functies, opgedaan bij verschillende ondernemingen. Mimi trad in 2018 in dienst bij Certitudo Capital. Samen met Noortje Kuiten verzorgt zij de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group.

T +31 (0)73 7600200
m.commandeur@certitudo.com
Dorinde van Laarhoven
Dorinde C. C. van LaarhovenAdministrative Assistant Real Estate

Dorinde van Laarhoven vervulde diverse financieel-administratieve functies bij uiteenlopende bedrijven, zoals Ahrend Support en Brand Loyalty Sourcing. Sinds het najaar van 2019 is zij bij Certitudo verantwoordelijk voor de administratie van de afdeling Property Management.

Ursula Cleef-van Dal (1)
Ursula Cleef-van Dal HR Manager

Ursula Cleef-van Dal heeft 20 jaar ervaring in HR. Ze werkte o.a. 10 jaar als Sr HR Officer/Business Partner bij ECCO Leather B.V. Sinds mei 2020 is Ursula HR manager bij Certitudo Capitial.

T +31(0)737600200
u.cleef@certitudo.com

Certitudo Investment & Asset Management

niek
Niek A.J. BroeijerChief Investment Management

Niek Broeijer werkte ruim vijf jaar bij Dollard Capital en was eerder vijf jaar werkzaam bij Hanzevast Capital als Finance Director. Voordien vervulde hij diverse functies binnen de bankensector. Niek is vanaf september 2017 werkzaam bij Certitudo Capital. Als Chief Investment Management is hij onder andere verantwoordelijk voor risk & compliance en structured finance binnen Certitudo Capital Group.

Willem Lagaay
Willem LagaayInvestment Management

Willem Lagaay heeft ruim dertig jaar ervaring met de commerciële kant van vastgoedbeleggingen. Binnen het Investment Management Team houdt hij zich bezig met Investor Relations. Hij werkte eerder voor FGH, waar hij eindigde in de functie van Kantoordirecteur Den Haag, daarna begon hij voor zichzelf met beleggen in zowel woningen als retail. Na tien jaar verkocht hij zijn portefeuille en keerde terug naar FGH, waar hij bij Bijzonder Beheer verantwoordelijk was voor de verkoop van vastgoed.

T +316 12 14 14 63
w.lagaay@certitudo.com
Domien Smits
Domien Smits RAFund Manager

Na zijn studie Accountancy werkte Domien Smits bij PwC, Corio en Wereldhave. Sinds mei 2020 is Domien als Fund Manager bij Certitudo Capital verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het strategisch beleggingsbeleid en het rapporteren aan stakeholders van beleggingsfondsen.

T +31610810402
d.smits@certitudo.com
Stan
Stan S.A.M. KleuskensJunior Analist

Stan Kleuskens voltooide in februari 2019 de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool. Hij liep gedurende een jaar stage bij Certitudo Capital en werkte hier ook aan zijn afstudeerproject. Sinds 1 maart 2019 is Stan in dienst van ons bedrijf. Als Assistant Investment Management assisteert hij Niek Broeijer bij diens werkzaamheden op het gebied van risk & compliance en structured finance.

Jeanine
Jeanine A.J.M.T. van Grieken - OerlemansAssistent Investment Mgmt.

Na beleidsondersteunende functies bij van Lanschot Private Investments en Kempen & Co Projectmanagement, ontwikkelde Jeanine van Grieken–Oerlemans zich bij deze laatste werkgever tot Fundmanagement Specialist. In het voorjaar van 2019 maakte Jeanine de overstap naar Certitudo, waar ze het team Investment Management bijstaat met uiteenlopende werkzaamheden.

Anouk Alebeek
Anouk J.M.G. van AlebeekSecretary Investment Mgmt.

Anouk van Alebeek vervulde diverse ondersteunende functies bij onder meer NTOC medische techniek BV en het Titus Brandsmalyceum in Oss. Sinds 2015 is Anouk werkzaam bij Certitudo Capital. Als rechterhand van het Investment en Asset Management draagt ze zorg voor uiteenlopende secretariële werkzaamheden.

Peter P
Peter J.M. PoirtersBusiness Development

Per 1 oktober 2019 sluit Peter Poirters, voorheen partner bij Witlox van den Boomen, aan bij de Raad van Advies van Certitudo Capital in ’s-Hertogenbosch. In deze rol zal Peter Poirters zich onder meer bezighouden met investment management en participaties.

FvD-Certitudo-LR-3448
Eugen Kool Director

Per 1 oktober 2020 is Eugen Kool gestart als Director bij Certitudo Capital. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het Asset en Property Management. Sinds 2002 bekleedde Eugen verschillende directiefuncties bij aanneembedrijven, vastgoedontwikkelaars en -beleggers waaronder MAB, TCN, ASVB/ISH, VB/PM, met als laatste functie die van Directeur van Property Match BV.

T +31622753806
e.kool@certitudo.com
Mark H (1)
Mark C.H. Hoedjes MSC MRE MRICSDirector Asset Management Retail

Mark Hoedjes is als Directeur Asset Management Retail verantwoordelijk voor het assetmanagement en het aan- en verkoopbeleid van de retailportefeuille. Mark heeft ruime vastgoedervaring en veel expertise op het gebied van winkelvastgoed. Hij was onder andere werkzaam als Directeur Investment Management bij Unibail Rodamco Westfield en bekleedde directiefuncties bij verschillende vastgoedfinancierders, waaronder ING. De afgelopen jaren was hij actief bij M2 Capital Real Estate en hield zich bezig met transacties, assetmanagement en ontwikkeling van winkels en winkelcentra in Nederland. De komende periode gaat Mark zich bezighouden met de verdere uitbouw van de retailportefeuille van Certitudo Capital.

Joep Hover
Joep M. HoverAsset Manager Retail

Joep Hover volgt de opleiding Bedrijfsmakelaardij. Hij doet dat naast zijn werk bij Certitudo Capital, waar Joep verantwoordelijk is voor het property management van de retail portefeuille.

T +31625209170
j.hover@certitudo.com
Bas Jalink
Bas Jalink Asset Manager Retail

Bas Jalink werkte acht jaar bij Apleona en CBRE als commercieel manager binnen de afdeling Property Management. Sinds maart 2020 is Bas Asset Manager Retail bij Certitudo Capital.

T +31615419459
b.jalink@certitudo
Robert Ciggaar
Robert CiggaarDirector Asset Management Offices

Robert Ciggaar werkte ruim 3,5 jaar als Senior Associate bij Hudson Advisors als onderdeel van Lone Star Funds en aangekocht platform Propertize. Hij was daar mede verantwoordelijk voor acquisitie, optimalisatie en dispositie van de portefeuille. Daarvoor was hij ruim 4,5 jaar werkzaam bij PingProperties. Robert is sinds januari 2019 in dienst van Certitudo Capital. Zijn komst betekent een welkome aanvulling en versterking van het Asset Management team.

Eefje van Eijck
Eefje van EijckProperty Manager Residential

Eefje van Eijck is sinds 2015 in dienst van Certitudo Capital. Samen met Solange Uwilagije en Lonie Jongejan vormt ze het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Eefje is daarmee mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Lonie x
Lonie M.R. JongejanProperty Manager Residential

Lonie Jongejan werkte bij een woningmakelaar, toen ze in 2018 overstapte naar Certitudo Capital. Hier is ze samen met Solange Uwilagije en Eefje van Eijck het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Daarmee is Lonie mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Solange Uwilagije
Solange UwilagijeProperty Manager Residential

Solange Uwilagije had al vier jaar ervaring in de vastgoedsector toen ze in 2020 de overstap maakte naar Certitudo Capital. Samen met Eefje van Eijck en Lonie Jongejan vormt ze het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Solange is daarmee mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Marc Knuiman
Marc KnuimanHead of Property Management

Marc Knuiman is een allround technisch manager. Hij deed onder meer ervaring op bij CBRE en DTZ Zadelhoff, waar hij zowel technisch als facilitair verantwoordelijk was voor winkelcentra, woonboulevards en solitaire winkelpanden. Sinds de zomer van 2019 maakt Marc deel uit van het team Asset en Property Management bij Certitudo. Hier is hij verantwoordelijk voor het beheer van zowel retail als commercieel vastgoed.

Fvd Certitudo Lr 9692 (2)
Thomas Rombouts Property Manager

In 2002 rondde Thomas Rombouts de opleiding Bouwkunde af en ging hij aan de slag als Bouwkundig Tekenaar. Tevens volgde hij een BNA-VTS opleiding tot bouwopzichter. Hierna werkte hij tien jaar als Technisch Manager bij vb&t vastgoedmanagement. Sinds april 2020 werkt Thomas bij Certitudo als Technisch Manager.

Rob Visser (1)
Rob VisserProperty Manager

Rob Visser werkte na zijn studie Facility Management onder meer bij TCN Property Projects en ARRA Management. Daar was hij verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de vastgoedportefeuille. Sinds 2015 werkt Rob bij Certitudo Capital. Hij heeft hier het property management van diverse projecten onder zijn hoede.

T +31655459668
r.visser@certitudo.com
Vincent van Herpen
Vincent P.G. van HerpenProperty Manager

Vincent van Herpen behaalde zijn propedeuse Technische Bedrijfskunde en is nu gestart met opleiding Vastgoedbeheer. Vincent werkt sinds februari 2017 bij Certitudo Capital. Hier heeft hij het technische beheer van een gedeelte van de portefeuille van Certitudo Capital Group in handen. Zijn voornaamste focus zijn kantoorpanden en de industriële panden.

Jochem van Iperen
Jochem van Iperen Property Manager

Als Property Manager werkt Jochem van Iperen met het nieuwe vastgoedsysteem Axxerion. Na het afronden van een Master Marketing Management werkte Jochem bij SPS als Digital Communication Manager. Recentelijk startte hij de HBO studie Vastgoed Management.

Bas Gösgens
Bas GosgensServicedesk Staff

Voordat Bas Gösgens de overstap maakte naar Certitudo vervulde hij verschillende financieel-administratieve, coördinerende en commerciële functies bij partijen in de bancaire en sociaal-maatschappelijke sector. Sinds april 2019 versterkt hij het Certitudo-team als servicedesk medewerker. Samen met Vincent van Herpen ontfermt Bas zich over het technische beheer van de volledige portefeuille van Certitudo Capital Group.

Mark de Bruijn
Mark de BruijnServicedesk Staff

Na tien jaar weer terug bij Certitudo Capital: Mark de Bruijn startte in 2019 als Servicedesk Medewerker en heeft mooie ambities om zich te specialiseren in vastgoed en makelaardij.

T +31 (0)73 7600200
m.debruijn@certitudo.com

Certitudo Development Group

Chris van den Dungen  (1)
Chris W.M. van den DungenDirecteur Projectontwikkeling

Chris van den Dungen werkte in het verleden jarenlang voor Lisman Inter Holding. In 2011 maakte hij de overstap naar Certitudo Capital. Hier is hij verantwoordelijk voor alle projectontwikkelingsactiviteiten van de groep.

Toon2
Toon H. M. de KoningLid van Directie Projectontwikkeling

Toon de Koning stond aan de wieg van Stam + De Koning, nu onderdeel van VolkerWessels. Als directeur van VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland was hij in belangrijke mate verantwoordelijk voor de spraakmakende transformatie van het voormalig Philips-complex Strijp-S in Eindhoven. Eind 2018 legde hij deze functie neer om zich te kunnen focussen op zijn eigen bedrijf Interesting Vastgoed. Toon trad op 1 augustus 2019 toe tot de directie van Certitudo Development Group. Hij is mede- verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en voorziet in waardevol advies met betrekking tot de verdere ontwikkeling van Certitudo.

Jan Kempkens (2)
Jan KempkensLid van Directie Projectontwikkeling

Jan Kempkens is 34 jaren werkzaam geweest bij BAM, onder meer als regiodirecteur van BAM Utiliteitsbouw Grote Projecten, directeur van BAM Utiliteitsbouw B.V. en directielid van BAM Bouw en Vastgoed Nederland. Per 1 mei 2020 versterkt Jan Kempkens het directieteam projectontwikkeling van Certitudo Capital.

Niels M
Ing. Niels C.A.M. Marijnissen MREProjectdirecteur

Niels Marijnissen voltooide de opleiding Master Real Estate aan de TIAS Business School van Tilburg University. Sinds 2007 werkt hij in het vastgoed. In november 2016 kwam Niels in dienst bij Certitudo Capital. Hier is hij onder leiding van Chris van den Dungen verantwoordelijk voor de nieuwbouw projectontwikkeling binnen Certitudo Capital Group.

Roderick Van Lith Lr
Ing. Roderik van Lith MSREProjectdirecteur

Met ruim 23 jaar vastgoedervaring en een Master of Science in Real Estate als achtergrond vervult Roderik van Lith de functie van Projectdirecteur. Hij richt zich op diverse locaties in Amstel III waar circa 72.000 m2 nieuwbouw wordt gerealiseerd in de komende jaren.

Erwin
Erwin Koedam MScTechnisch Projectontwikkelaar

Erwin Koedam startte zijn professionele loopbaan bij Quadraat Projectmanagement. Hier groeide hij door van projectleider naar gebiedsontwikkelaar en teamleider gebiedsontwikkeling. Sinds de zomer van 2019 is Erwin als technisch projectontwikkelaar in dienst bij Certitudo Capital. In die functie zorgt Erwin voor de verdere technische doorontwikkeling van diverse nieuwbouwlocaties.

T +31621443149
e.koedam@certitudo.com
Bob
Bob VlemmingsProjectleider

Bob Vlemmings komt uit de wereld van de installatietechniek. Hij ontwikkelde zich bij Croonwolter & Dros van E-monteur tot leidinggevende functies op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw. Sinds najaar 2019 stuurt Bob bij Certitudo projectontwikkelteams van grootschalige vastgoedprojecten aan, zowel binnen woningbouw als utiliteit.

Wilbert Smits
Wilbert W.A. SmitsProjectontwikkelaar

Wilbert Smits volgde de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool. Hij liep stage bij Certitudo Capital, waar hij in 2015 in dienst trad. Wilbert is als rechterhand en eerste assistent van Chris van den Dungen nauw betrokken bij de projectontwikkelingsactiviteiten binnen Certitudo Capital Group.

T +31651132493
w.smits@certitudo.com
Joyce de Wit
Ing. Joyce de WitProjectontwikkelaar

Joyce de Wit startte haar professionele loopbaan bij Ballast Nedam waar ze doorgroeide tot ontwikkelaar. Hierna werkte ze bij Hurks Bouw en Vastgoedontwikkeling. Bij beide bedrijven deed ze ervaring op in gebiedsontwikkeling en opstalontwikkeling. Sinds juni 2020 is Joyce als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uiteenlopende vastgoedprojecten bij Certitudo Capital.

T +31621473839
j.dewit@certitudo.com
Roel van Tiel
Roel van TielProjectontwikkelaar

Roel van Tiel studeerde in 2001 af aan de HTS te Arnhem en is sindsdien actief in het vastgoed. De afgelopen 13 jaar was hij in verschillende rollen actief bij de Ten Brinke Group uit Varsseveld. Daar ontwikkelde hij commerciële- en binnenstedelijke combinatie projecten en was hij tevens actief op het commerciële vlak. Bij Certitudo Capital gaat hij aan de slag als Projectontwikkelaar en is hij verantwoordelijk voor de uitwerking van verschillende vastgoedprojecten waaronder het project Hertzberger Park te Apeldoorn.

T +316 27 34 22 15
r.vantiel@certitudo.com
Fred Heidingsveld
Fred Heidingsfeld Technisch Projectontwikkelaar

Fred Heidingsfeld versterkt de ontwikkelafdeling van Certitudo Capital als Technisch Projectontwikkelaar, waar hij zich bezighoudt met de technische ontwikkeling van nieuwbouwprojecten en het standaardiseren van bouwmethodes. Fred deed de afgelopen 31 jaar uiteenlopende technische ervaring op bij diverse Brabantse bouwbedrijven.

Ruben Verhoeven
Ruben VerhoevenAssistent Projectontwikkelaar

Ruben Verhoeven studeerde Commerciële Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling. Tijdens zijn afstudeerstage bij Certitudo Capital deed hij onderzoek naar de toekomstbestendigheid van het winkelcentrum voor beleggers. Inmiddels is Ruben in dienst bij Certitudo Capital als assistent projectontwikkelaar.

T +316 25 38 52 09
nona
Nona N.C.C. KuitenSecretaresse Projectontwikkeling

Als receptioniste/telefoniste gold Nona Kuiten de afgelopen jaren voor bezoekers en relaties als het gezicht en de stem van Certitudo. Sinds augustus 2019 ondersteunt zij het team Projectontwikkeling met uiteenlopende secretariële werkzaamheden.


Private Equity

Roeland de Gruyter
Roeland H.J. de GruyterInvestment Manager Participate

Na zijn studie economie en HTS elektrotechniek startte Roeland de Gruyter zijn carrière bij Deloitte Corporate Finance. Vervolgens was hij ruim acht jaar actief in het bankwezen, als manager bijzonder beheer. Sinds oktober 2018 brengt Roeland zijn ruime ervaring op het gebied van business management en participaties in in de Certitudo-organisatie.

Peter P
Peter J.M. PoirtersBusiness Development

Per 1 oktober 2019 sluit Peter Poirters, voorheen partner bij Witlox van den Boomen, aan bij de Raad van Advies van Certitudo Capital in ’s-Hertogenbosch. In deze rol zal Peter Poirters zich onder meer bezighouden met investment management en participaties.

Jan Kempkens (2)
Jan KempkensCEO Super C

Jan Kempkens is 34 jaren werkzaam geweest bij BAM, onder meer als regiodirecteur van BAM Utiliteitsbouw Grote Projecten, directeur van BAM Utiliteitsbouw B.V. en directielid van BAM Bouw en Vastgoed Nederland. Vanuit zijn rol als directielid projectontwikkeling bij Certitudo Capital treedt hij op als CEO voor Super C (www.super-c.nl) waar hij opereert op het snijvlak tussen projectontwikkeling en realisatie.

T +31653823537
j.kempkens@csuper-c.nl

Front Office

Ellen
Ellen L.M. MeijerReceptionist

Ellen Meijer werkte de afgelopen jaren in verschillende functies die een beroep deden op haar gastvrijheid en organisatietalent. Sinds de zomer van 2019 versterkt zij het team van Certitudo Capital. Ellen is naast het stralende gezicht bij ontvangst degene die alle front office werkzaamheden coördineert.

T +31737600200
e.meijer@certitudo.com
Rachel Korsten
Rachel Korsten Receptionist

Rachel Korsten werkt sinds 2020 als enthousiaste receptioniste bij Certitudo Capital. Hiervoor werkte ze o.a. als administratief medewerker op de afdeling technisch beheer bij vastgoedbedrijf Stuworld.

T +31 (0)73 76 00 200
r.korsten@certitudo.com

Sustainability

Als familiebedrijf zet Certitudo Capital als vanzelfsprekend in op duurzaamheid. Vanuit het besef dat we de aarde slechts ‘te leen’ hebben van de generaties na ons, streven we in al ons doen en laten naar een verantwoord evenwicht tussen People, Planet en Profit.

Het toenemende aantal duurzaamheidsuitdagingen maakt dat de vastgoedwereld een ingrijpende transitie in gaat. Zo ook Certitudo Capital. Wij nemen in deze onze verantwoordelijkheid, ontwikkelen en verzamelen kennis en leveren onze bijdrage aan een betere, schonere en meer duurzame wereld. Dat geldt voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor onze ontwikkelingen en projecten. Vraagstukken als de financiering, het ontwerp, materiaal- en installatiekeuze worden altijd benaderd vanuit de ambitie om de meest duurzame oplossing tot stand te brengen.

                        Hoofdstuk -06-01

Dutch Green Building Council

Certitudo Capital is als participant aangesloten bij de Dutch Green Building Council. 

De Dutch Green Building Council is een missiegedreven netwerkorganisatie met bijna 400 participanten uit de bouw- en vastgoedwereld. Gezamenlijk streven ze naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Om deze missie na te jagen, onderneemt de Dutch Green Building Council tal van activiteiten.

Als participant van de Dutch Green Building Council werk je mee aan de meest urgente en omvangrijke klimaatopgave van Nederland: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Samen met ruim 350 andere koplopers zijn wij onderdeel van de grootste maatschappelijke organisatie met deze missie.

DGBC