Over ons

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities en transformaties van leegstaand vastgoed alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen.

Ten tijde van de oprichting in 2002 was Certitudo Capital een onderdeel van de Elzent Investments Groep te Eindhoven. Na de juridische splitsing in 2007 van Elzent Investments, is Certitudo Capital als zelfstandige organisatie onder leiding van Peter Kuiten ondergebracht in de Certitudo Capital Group, welke nu samen met directielid Niels de Bruijn wordt voortgezet.

Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille en een gekwalificeerd team, gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

pentaparc medium

Het Team

Peter
Ing. Peter J.L.C. KuitenCEO - Chief Executive Officer

Peter Kuiten is directeur en eigenaar van Certitudo Capital. Na zijn studie bouwkunde aan de HTS in 's-Hertogenbosch richtte hij in 1990 een architectenbureau op en zette hij zijn schreden in vastgoed en werd projectontwikkelaar. In 1994 ging hij een samenwerking aan met Huijbregts Van Boldrik en stond aan de wieg van het ontwikkelbedrijf CRA Vastgoed. In 2000 werd Elzent Investments BV opgericht ten behoeve van haar eigen vastgoedportefeuille. Medio 2007 werd het bedrijf juridisch gesplitst. Reeds in 2002 werd Certitudo Capital opgericht ten behoeve van Private Equity en M&A activteiten en dit bedrijf is door Peter Kuiten in 2007 ondergebracht in de Certitudo Capital Group.

T +31651132490
p.kuiten@certitudo.com
niels
Mr. Niels de BruijnCLO - Chief Legal Officer

Niels de Bruijn is vastgoedadvocaat. Na zijn universitaire studie Privaatrecht rondde hij ook de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten af. Niels was jurist Bouwrecht en Privaatrecht bij ARAG, werkte als corporate lawyer bij Elzent Investments en is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo waar hij tevens sinds 2015 mededirecteur is.

Tessa Kuiten
Tessa C.A.M.C. KuitenCCO - Chief Commercial Officer

Tessa Kuiten is binnen Certitudo Capital verantwoordelijk voor de communicatie & marketing. Daarnaast voert zij tevens het office management en het HRM-beleid. Tessa rondde naast haar opleiding Bank-, Verzekeringswezen en Vastgoed aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch tevens haar propedeuse voor Management, Economie & Recht af bij het NCOI.

T +31654302229
t.kuiten@certitudo.com
maurice
Maurice L.G.A. Beks RAFinancial Manager

Maurice is bij Certitudo Capital werkzaam als Financial Manager. Maurice werkte ruim 16 jaar in de accountancy, onder andere bij KPMG, waar hij de laatste jaren als Manager Audit verantwoordelijk was voor controleopdrachten. Binnen Certitudo Capital wordt Maurice eindverantwoordelijke voor de Finance afdeling en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

T +31631994255
m.beks@certitudo.com
kees
Kees L.A. MaasAssistant Financial Manager

Kees Maas is binnen Certitudo Capital als Assistant Financial Manager de rechterhand van de Financial Manager. Kees is diverse jaren werkzaam geweest bij Imtech en Vitaal Flex en heeft Bedrijfseconomie gestudeerd.

T +31737600200
k.maas@certitudo.com
Noortje Kuiten
Noortje H.J.C. KuitenFinance

Noortje Kuiten rondde de opleiding Boekhouding af en werkt sinds 2010 bij Certitudo Capital. Ze verzorgt de gehele financiële administratie van de vennootschappen en deelnemingen, in samenwerking met de financial controller en de group controller.

T +31652336558
n.kuiten@certitudo.com
foto volgt nog (1)
Gert-Jan de RooijChief Investment Management

Certitudo Capital heeft Gert-Jan de Rooij per 1 juli 2017 benoemd tot Chief Investment Management en zal daarmee toetreden tot de directie van Certitudo Investment Management B.V. Gert-Jan is ruim 17 jaar werkzaam geweest bij A.S. Watson H&B Continental Europe, waarvan de laatste 12 jaar als Director Real Estate. Gert-Jan wordt verantwoordelijk voor de gehele iRetail portefeuille van Certitudo maar zal daarnaast tevens de verantwoordelijkheid dragen over de structurering en het investment management binnen de groep.

T +31(0)6 53 160 634
gj.derooij@certitudo.com
Anouk van Alebeek
Anouk J.M.G. van AlebeekExecutive Secretary

Anouk voert diverse secretariële werkzaamheden uit en is daarmee een verlengstuk van de directie. Voordat Anouk bij Certitudo Capital kwam, werkte ze bij NTOC medische techniek BV en het Titus Brandsmalyceum in Oss.

Chris van den Dungen
Chris W.M. van den DungenProperty Development

Chris van den Dungen is binnen Certitudo verantwoordelijk voor de projectontwikkelingsactiviteiten waaronder de transformaties. Chris was zelfstandig ondernemer in de installatietechniek en werkte jarenlang voor Lisman Inter Holding.

Niels M
Ing. Niels C.A.M. Marijnissen Property Development

Niels is onder leiding van Chris van den Dungen verantwoordelijk voor de projectontwikkeling binnen Certitudo Capital. Niels heeft zijn Master Real Estate afgerond bij de Tias Business School en is sinds 2007 werkzaam binnen het vastgoed.

Bart P.A. van Hoek
Bart P.A. van HoekProperty Development

Bart van Hoek is verantwoordelijk voor de technische projectontwikkeling. Bart studeerde Techniek & Management (aannemersopleiding).

Wilbert
Wilbert W.A. SmitsProperty Development

Wilbert Smits is samen met Bart van Hoek verantwoordelijk voor de technische projectontwikkeling. Wilbert studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool.

T +31651132490
w.smits@certitudo.com
Krystle
Krystle HoogerbruggeProperty Management

Krystle Hoogerbrugge werkt sinds 2010 bij Certitudo Capital en is verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten binnen de iResidence portefeuille. Zij is het aanspreekpunt van alle huurders binnen de woningportefeuille.

Eefje
Eefje van EijckProperty Management

Eefje van Eijck werkt sinds 2015 bij Certitudo Capital en is verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten binnen de iResidence portefeuille. Zij is samen met Krystle het aanspreekpunt van alle huurders binnen de woningportefeuille.

celine
Celine A.M. ZeggerProperty Management

Celine Zegger is binnen Certitudo samen met Krystle en Eefje verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten binnen de iResidence portefeuille. Celine werkte voorheen bij Perfect Housing in Amsterdam als Senior Real Estate Broker en heeft enkele jaren vastgoedervaring opgedaan in Curaçao.

T +31621473839
c.zegger@certitudo.com
Rob Visser
Rob VisserProperty Management

Rob is binnen Certitudo Capital verantwoordelijk voor het Property Management van diverse projecten. Tevens ondersteunt hij het projectontwikkelingsteam. Na zijn studie Facility Management was Rob onder andere bij TCN Property Projects en ARRA Management B.V. verantwoordelijk voor het technisch- en facilitair beheer van diverse vastgoedobjecten.

T +31655459668
r.visser@certitudo.com
Bart Kort
Bart KorthalsProperty Management

Bart Korthals is binnen Certitudo verantwoordelijk voor het administratieve en technische Property Management. Bart behaalde in 2007 zijn diploma voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij en heeft enkele jaren ervaring opgedaan bij Camelot Vastgoedbeheer als Property Manager.

joep (1)
Joep M. HoverProperty Management

Joep Hover is verantwoordelijk voor het property management van het commercieel vastgoed binnen Certitudo. Naast zijn werk volgt Joep de opleiding Bedrijfsmakelaardij.

T +31625209170
j.hover@certitudo.com
vincent
Vincent P.G. van HerpenService Employee Real Estate

Vincent van Herpen is binnen Certitudo verantwoordelijk voor het technische beheer van de residentiële portefeuille en draagt hierbij zorg over alle huurders. Vincent behaalde zijn propedeuse Technische Bedrijfskunde en volgt nu naast zijn werk nog de opleiding Bedrijfskunde op de Universiteit.

MVO prestatieladder

Duurzaam ondernemen staat bij veel organisaties hoog in het vaandel. Zo ook bij Certitudo Capital. Wij gebruiken hiervoor de MVO Prestatieladder, die als certificatienorm aantoont dat een organisatie duurzaam ondernemen concreet en aantoonbaar maakt.

Duurzaamheid speelt binnen én buiten onze organisatie een belangrijke rol. Dus streven we bij onze projecten altijd naar een zo hoog mogelijk energielabel.

duurzaamheid (1)

Sustainability

Vastgoed en duurzaamheid gaan bij Certitudo Capital hand in hand. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maakt wezenlijk deel uit van onze eigen bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan papierbesparing, ledverlichting met bewegingssensoren en meerdere elektrische auto’s.

Duurzaam ondernemen staat volgens ook voor het terugdringen van leegstand. Onze iResidence portefeuille is daarvan een mooi voorbeeld.

Certitudo Capital is tevens als participant aangesloten bij de Dutch Green Building Council. DGBC is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Hiermee wil DGBC een belangrijke rol spelen in de transitie naar een circulaire economie waarin het prettig en gezond wonen, werken en leven is. Voor meer informatie ga naar de website 

 DGBC