Over ons

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, (her)ontwikkeling en overnames van dan wel participaties in bestaande onroerend goed portefeuilles c.q. vennootschappen.

Ons werkterrein strekt zich uit over heel Nederland, met een nadrukkelijke aanwezigheid in de Randstad. Wij acteren daar waar wij de beste kansen zien om aantrekkelijk en duurzaam rendement te realiseren tegen aanvaardbare risico’s. Certitudo Capital ontwikkelt zich in toenemende mate tot een netwerkorganisatie, waarin ondernemers, investeerders en managers elkaar vinden en versterken. Niettemin wordt zorgvuldig gewaakt over de onderscheidende karakteristiek van het familiebedrijf: persoonlijke aandacht voor mensen, langdurige samenwerking, focus op de langere termijn en duurzaam acterend in de breedste zin van het woord.

pentaparc medium

Het Team

Peter
Ing. Peter J.L.C. KuitenChief Executive Officer

Peter Kuiten is sinds 1990 actief in de projectontwikkeling. Na zijn studie Bouwkunde aan de HTS in 's-Hertogenbosch startte hij een architectenbureau, waaruit zijn betrokkenheid bij projectontwikkeling is voortgekomen. In 2002 richtte Peter de onderneming Certitudo Capital op, gericht op Private Equity en M&A activiteiten. Vijf jaar later werd deze organisatie ondergebracht in Certitudo Capital Group waar hij als oprichter samen met Niels de Bruijn en Tessa Kuiten de directie voert.

T +31651132490
p.kuiten@certitudo.com
Niels de Bruijn
Mr. Niels de BruijnChief Legal Officer

Na zijn universitaire studie Privaatrecht rondde Niels de Bruijn de beroepsopleiding Vastgoedrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten af. Als jurist Bouwrecht en Privaatrecht werkte hij bij ARAG en als corporate lawyer bij Elzent Investments. Niels is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo Capital, aanvankelijk als vastgoedadvocaat. Vanaf 2015 is hij tevens mededirecteur van Certitudo Capital Group.

Tessa Kuiten
Tessa C.A.M.C. KuitenManaging Director

Tessa Kuiten volgde de opleiding Bank- en Verzekeringswezen en Vastgoed en behaalde vervolgens haar propedeuse Management, Economie & Recht. Tessa is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo. Per 1 januari 2019 is zij aangesteld als Managing Director. Samen met Peter Kuiten en Niels de Bruijn geeft zij leiding aan de organisatie.

T +31654302229
t.kuiten@certitudo.com
Karin
Karin C.A.J. HoevenaarsPersonal Assistant

Karin Hoevenaars werkte voorheen als directiesecretaresse bij ENGIE Services, een bedrijf dat Nederland meeneemt in de duurzame energietransitie. Vanaf het voorjaar van 2019 is ze als Personal Assistant in dienst van Certitudo Capital. Als rechterhand van de directie voert Karin uiteenlopende secretariële werkzaamheden uit.

niek
Niek A.J. BroeijerChief Investment Management

Niek Broeijer werkte ruim vijf jaar bij Dollard Capital en was eerder vijf jaar werkzaam bij Hanzevast Capital als Finance Director. Voordien vervulde hij diverse functies binnen de bankensector. Niek is vanaf september 2017 werkzaam bij Certitudo Capital. Als Chief Investment Management is hij onder andere verantwoordelijk voor risk & compliance en structured finance binnen Certitudo Capital Group.

Stan
Stan S.A.M. KleuskensJunior Analist

Stan Kleuskens voltooide in februari 2019 de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool. Hij liep gedurende een jaar stage bij Certitudo Capital en werkte hier ook aan zijn afstudeerproject. Sinds 1 maart 2019 is Stan in dienst van ons bedrijf. Als Assistant Investment Management assisteert hij Niek Broeijer bij diens werkzaamheden op het gebied van risk & compliance en structured finance.

T +31(0)73 7600200
s.kleuskens@certitudo.com
Jeanine
Jeanine A.J.M.T. van Grieken - OerlemansAssistent Investment Management

Na beleidsondersteunende functies bij van Lanschot Private Investments en Kempen & Co Projectmanagement, ontwikkelde Jeanine van Grieken–Oerlemans zich bij deze laatste werkgever tot Fundmanagement Specialist. In het voorjaar van 2019 maakte Jeanine de overstap naar Certitudo, waar ze het team Investment Management bijstaat met uiteenlopende werkzaamheden.

T +31(0)73 7600200
j.vangrieken@CERTITUDO.com
Anouk van Alebeek
Anouk J.M.G. van AlebeekSecretary Investment Mgmt.

Anouk van Alebeek vervulde diverse ondersteunende functies bij onder meer NTOC medische techniek BV en het Titus Brandsmalyceum in Oss. Sinds 2015 is Anouk werkzaam bij Certitudo Capital. Als rechterhand van het Investment en Asset Management draagt ze zorg voor uiteenlopende secretariële werkzaamheden.

Toon2
Toon de KoningLid van Directie Projectontwikkeling

Toon de Koning stond aan de wieg van Stam + De Koning, nu onderdeel van VolkerWessels. Als directeur van VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland was hij in belangrijke mate verantwoordelijk voor de spraakmakende transformatie van het voormalig Philips-complex Strijp-S in Eindhoven. Eind 2018 legde hij deze functie neer om zich te kunnen focussen op zijn eigen bedrijf Interesting Vastgoed. Toon trad op 1 augustus 2019 toe tot de directie van Certitudo Development Group. Hij is mede- verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en voorziet in waardevol advies met betrekking tot de verdere ontwikkeling van Certitudo.

Chris van den Dungen
Chris W.M. van den DungenDirecteur Projectontwikkeling

Chris van den Dungen werkte in het verleden jarenlang voor Lisman Inter Holding. In 2011 maakte hij de overstap naar Certitudo Capital. Hier is hij verantwoordelijk voor alle projectontwikkelingsactiviteiten van de groep.

Niels M
Ing. Niels C.A.M. Marijnissen Projectdirecteur

Niels Marijnissen voltooide de opleiding Master Real Estate aan de TIAS Business School van Tilburg University. Sinds 2007 werkt hij in het vastgoed. In november 2016 kwam Niels in dienst bij Certitudo Capital. Hier is hij onder leiding van Chris van den Dungen verantwoordelijk voor de nieuwbouw projectontwikkeling binnen Certitudo Capital Group.

Piet Hein
Piet-Hein ErdmanProjectdirecteur

Na de opleiding Master of Real Estate aan de UVA vervulde Piet-Hein Erdman diverse ontwikkelingsfuncties bij onder meer ING Real Estate Development en ASR Vastgoed & Ontwikkeling. De laatste jaren stond hij aan het hoofd van het team Property & Asset Management bij Jones Lang LaSalle. Vanaf het voorjaar van 2019 gaat Piet-Hein, naast zijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het projectontwikkelingsteam, zich bezig houden met de gebiedsontwikkelingen in Amersfoort (De Hoef) en Delft (Stationsgebied Zuid).

Erwin
Erwin KoedamTechnisch Projectontwikkelaar

Erwin Koedam startte zijn professionele loopbaan bij Quadraat Projectmanagement. Hier groeide hij door van projectleider naar gebiedsontwikkelaar en teamleider gebiedsontwikkeling. Sinds de zomer van 2019 is Erwin als technisch projectontwikkelaar in dienst bij Certitudo Capital. In die functie zorgt Erwin voor de verdere technische doorontwikkeling van diverse nieuwbouwlocatie welke gepositioneerd zijn in gebiedsontwikkelingen.

T +31621443149
e.koedam@certitudo.com
Bart P.A. van Hoek
Bart P.A. van HoekBouwkundig Projectleider

Bart van Hoek studeerde Techniek & Management; een aannemersopleiding met een sterke focus op de praktijk. Sinds 2015 is Bart werkzaam bij Certitudo Capital. Hier is hij verantwoordelijk voor de technische projectontwikkeling.

Wilbert
Wilbert W.A. SmitsProjectontwikkelaar

Wilbert Smits volgde de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool. Hij liep stage bij Certitudo Capital, waar hij in 2015 in dienst trad. Wilbert is als rechterhand en eerste assistent van Chris van den Dungen nauw betrokken bij de projectontwikkelingsactiviteiten binnen Certitudo Capital Group.

T +31651132493
w.smits@certitudo.com
Yasmine
Yasmine C. BouatouProjectontwikkelaar

Yasmine Bouatou voltooide in 2016 haar opleiding Bouwmanagement & Vastgoed. Vervolgens deed zij gedurende enkele jaren ervaring op bij diverse projectontwikkelaars. Sinds 2018 werkt Yasmine bij Certitudo Capital. Als junior projectontwikkelaar is zij onder leiding van Chris van den Dungen betrokken bij uiteenlopende projectontwikkelingsactiviteiten.

nona
Nona N.C.C. KuitenSecretaresse Projectontwikkeling

Als receptioniste/telefoniste gold Nona Kuiten de afgelopen jaren voor bezoekers en relaties als het gezicht en de stem van Certitudo. Sinds augustus 2019 ondersteunt zij het team Projectontwikkeling met uiteenlopende secretariële werkzaamheden. Daarnaast staat Nona haar collega Ellen Meijer bij in diens functie als receptioniste.

Roeland
Roeland H.J. de GruyterInvestment Manager Participate

Na zijn studie economie en HTS elektrotechniek startte Roeland de Gruyter zijn carrière bij Deloitte Corporate Finance. Vervolgens was hij ruim acht jaar actief in het bankwezen, als manager bijzonder beheer. Sinds oktober 2018 brengt Roeland zijn ruime ervaring op het gebied van business management en participaties in in de Certitudo-organisatie.

Peter P
Peter J.M. PoirtersBusiness Development

Per 1 oktober 2019 sluit Peter Poirters, voorheen partner bij Witlox van den Boomen, aan bij de Raad van Advies van Certitudo Capital in ’s-Hertogenbosch. In deze rol zal Peter Poirters zich onder meer bezighouden met investment management en participaties.

maurice
Maurice L.G.A. Beks RAManager Finance

Maurice Beks werkte ruim 16 jaar in de accountancy. Onder meer bij KPMG, waar hij de laatste jaren als Manager Audit verantwoordelijk was voor controleopdrachten. Maurice is sinds mei 2016 bij Certitudo Capital werkzaam als Financial Manager. In die hoedanigheid is hij eindverantwoordelijke voor de afdeling Finance.

T +31631994255
m.beks@certitudo.com
kees
Kees L.A. MaasFinancial Controller

Kees Maas werkt sinds 2016 bij Certitudo Capital. Op de afdeling Finance is hij de rechterhand van financial manager Maurice Beks.

T +31737600200
k.maas@certitudo.com
Noortje Kuiten
Noortje H.J.C. KuitenFinancial Administrator

Noortje Kuiten voltooide haar opleiding Boekhouden en trad vervolgens in 2010 in dienst van Certitudo Capital. Samen met Mimi Commandeur verzorgt zij de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group.

T +31652336558
n.kuiten@certitudo.com
mimi
Mimi W.J.T.M. CommandeurFinancial Administrator

Mimi Commandeur beschikt over vele jaren ervaring in diverse administratieve functies, opgedaan bij verschillende ondernemingen. Mimi trad in 2018 in dienst bij Certitudo Capital. Samen met Noortje Kuiten verzorgt zij de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group.

T +31 (0)73 7600200
m.commandeur@certitudo.com
joep (1)
Joep M. HoverAsset Manager Retail

Joep Hover volgt de opleiding Bedrijfsmakelaardij. Hij doet dat naast zijn werk bij Certitudo Capital, waar Joep verantwoordelijk is voor het property management van de retail portefeuille.

T +31625209170
j.hover@certitudo.com
robert
Robert CiggaarAsset Manager

Robert Ciggaar werkte ruim 3,5 jaar als Senior Asset Manager bij Hudson Advisors en Propertize. Hij was daar mede verantwoordelijk voor optimalisatie van de portefeuille. Daarvoor was hij werkzaam bij PingProperties. Robert is sinds januari 2019 in dienst van Certitudo Capital. Zijn komst betekent een welkome aanvulling en versterking van het Asset Management team. Robert houdt zich onder meer bezig met de Amsterdam portefeuille.

Marc Knuiman
Marc KnuimanHead of Property Management

Marc Knuiman is een allround technisch manager. Hij deed onder meer ervaring op bij CBRE en DTZ Zadelhoff, waar hij zowel technisch als facilitair verantwoordelijk was voor winkelcentra, woonboulevards en solitaire winkelpanden. Sinds de zomer van 2019 maakt Marc deel uit van het team Asset en Property Management bij Certitudo. Hier is hij verantwoordelijk voor het beheer van zowel retail als commercieel vastgoed.

Rob Visser
Rob VisserProperty Manager

Rob Visser werkte na zijn studie Facility Management onder meer bij TCN Property Projects en ARRA Management. Daar was hij verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de vastgoedportefeuille. Sinds 2015 werkt Rob bij Certitudo Capital. Hij heeft hier het property management van diverse projecten onder zijn hoede.

T +31655459668
r.visser@certitudo.com
Bart Kort
Bart KorthalsProperty Manager

Bart Korthals voltooide in 2007 de opleiding Vastgoed en Makelaardij. Vervolgens deed hij ervaring op als property manager bij Camelot Vastgoedbeheer. Bart maakt sinds 2015 deel uit van het Certitudo-team. Hier heeft hij de verantwoordelijkheid over het administratieve en technische property management.

vincent
Vincent P.G. van HerpenProperty Manager

Vincent van Herpen behaalde zijn propedeuse Technische Bedrijfskunde en is nu gestart met opleiding Vastgoedbeheer. Vincent werkt sinds februari 2017 bij Certitudo Capital. Hier heeft hij het technische beheer van de gehele portefeuille van Certitudo Capital Group in handen.

Bas Gösgens
Bas GosgensServicedesk Medewerker

Voordat Bas Gösgens de overstap maakte naar Certitudo vervulde hij verschillende financieel-administratieve, coördinerende en commerciële functies bij partijen in de bancaire en sociaal-maatschappelijke sector. Sinds april 2019 versterkt hij het Certitudo-team als servicedesk medewerker. Samen met Vincent van Herpen ontfermt Bas zich over het technische beheer van de volledige portefeuille van Certitudo Capital Group.

Stefan
Stefan KuitenManager iResidence

Na zijn opleiding MER Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogeschool in Eindhoven werkte Stefan Kuiten 7 jaar bij Staete Makelaars. Hij startte als assistent-makelaar op de nieuwbouwafdeling en werd 1,5 jaar later beëdigd door de NVM. Als Register Makelaar en Register Taxateur Wonen werd hij vervolgens vestigingsmanager van een nieuwe vestiging van Staete Makelaardij in ’s-Hertogenbosch. Op 1 april 2019 maakte Stefan de overstap naar Certitudo. Hij is verantwoordelijk voor aansturing en beheer van de iResidence portefeuille en ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden.

T +31621869124
s.kuiten@certitudo,com
Eefje
Eefje van EijckProperty Manager Residential

Eefje van Eijck is sinds 2015 in dienst van Certitudo Capital. Samen met Krystle Hoogerbrugge en Lonie Jongejan vormt ze het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Eefje is daarmee mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Krystle
Krystle HoogerbruggeProperty Manager Residential

Krystle Hoogerbrugge werkt sinds 2010 bij Certitudo Capital. Samen met Eefje van Eijck en Lonie Jongejan is zij het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Krystle is daarmee mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

lonie
Lonie M.R. JongejanProperty Manager Residential

Lonie Jongejan werkte bij een woningmakelaar, toen ze in 2018 overstapte naar Certitudo Capital. Hier is ze samen met Krystle Hoogerbrugge en Eefje van Eijck het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Daarmee is Lonie mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Ellen
Ellen L.M. MeijerReceptioniste

Ellen Meijer werkte de afgelopen jaren in verschillende functies die een beroep deden op haar gastvrijheid en organisatietalent. Sinds de zomer van 2019 versterkt zij het team van Certitudo. Ellen is verantwoordelijk voor de telefooncentrale en het ontvangst van bezoekers. Daarnaast vervult zij uiteenlopende secretariële werkzaamheden.

T +31737600200
e.meijer@certitudo.com

Sustainability

Als familiebedrijf zet Certitudo Capital als vanzelfsprekend in op duurzaamheid. Vanuit het besef dat we de aarde slechts ‘te leen’ hebben van de generaties na ons, streven we in al ons doen en laten naar een verantwoord evenwicht tussen People, Planet en Profit.

Het toenemende aantal duurzaamheidsuitdagingen maakt dat de vastgoedwereld een ingrijpende transitie in gaat. Zo ook Certitudo Capital. Wij nemen in deze onze verantwoordelijkheid, ontwikkelen en verzamelen kennis en leveren onze bijdrage aan een betere, schonere en meer duurzame wereld. Dat geldt voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor onze ontwikkelingen en projecten. Vraagstukken als de financiering, het ontwerp, materiaal- en installatiekeuze worden altijd benaderd vanuit de ambitie om de meest duurzame oplossing tot stand te brengen.

                        Hoofdstuk -06-01

Dutch Green Building Council

Certitudo Capital is als participant aangesloten bij de Dutch Green Building Council. 

De Dutch Green Building Council is een missiegedreven netwerkorganisatie met bijna 400 participanten uit de bouw- en vastgoedwereld. Gezamenlijk streven ze naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Om deze missie na te jagen, onderneemt de Dutch Green Building Council tal van activiteiten.

Als participant van de Dutch Green Building Council werk je mee aan de meest urgente en omvangrijke klimaatopgave van Nederland: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Samen met ruim 350 andere koplopers zijn wij onderdeel van de grootste maatschappelijke organisatie met deze missie.

DGBC