Over ons

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, (her)ontwikkeling en overnames van dan wel participaties in bestaande onroerend goed portefeuilles c.q. vennootschappen.

Ons werkterrein strekt zich uit over heel Nederland, met een nadrukkelijke aanwezigheid in de Randstad. Wij acteren daar waar wij de beste kansen zien om aantrekkelijk en duurzaam rendement te realiseren tegen aanvaardbare risico’s. Certitudo Capital ontwikkelt zich in toenemende mate tot een netwerkorganisatie, waarin ondernemers, investeerders en managers elkaar vinden en versterken. Niettemin wordt zorgvuldig gewaakt over de onderscheidende karakteristiek van het familiebedrijf: persoonlijke aandacht voor mensen, langdurige samenwerking, focus op de langere termijn en duurzaam acterend in de breedste zin van het woord.

pentaparc medium

Het Team

Directie

Peter Kuiten
Ing. Peter J.L.C. KuitenCEO

Peter Kuiten is sinds 1990 actief in de projectontwikkeling. Na zijn studie Bouwkunde aan de HTS in 's-Hertogenbosch startte hij een architectenbureau, waaruit zijn betrokkenheid bij projectontwikkeling is voortgekomen. In 2002 richtte Peter de onderneming Certitudo Capital op, gericht op Private Equity en M&A activiteiten. Vijf jaar later werd deze organisatie ondergebracht in Certitudo Capital Group waar hij als oprichter samen met Niels de Bruijn en Tessa Kuiten de directie voert.

T +31651132490
p.kuiten@certitudo.com
Niels de Bruijn
Mr. Niels de BruijnManaging Partner

Na zijn universitaire studie Privaatrecht rondde Niels de Bruijn de beroepsopleiding Vastgoedrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten af. Als jurist Bouwrecht en Privaatrecht werkte hij bij ARAG en als corporate lawyer bij Elzent Investments. Niels is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo Capital, aanvankelijk als vastgoedadvocaat. Vanaf 2015 is hij tevens mededirecteur van Certitudo Capital Group.

Tessa Kuiten
Tessa C.A.M.C. KuitenManaging Director

Tessa Kuiten volgde de opleiding Bank- en Verzekeringswezen en Vastgoed en behaalde vervolgens haar propedeuse Management, Economie & Recht. Tessa is sinds 2008 werkzaam bij Certitudo. Per 1 januari 2019 is zij aangesteld als Managing Director. Samen met Peter Kuiten en Niels de Bruijn geeft zij leiding aan de organisatie.

T +31654302229
t.kuiten@certitudo.com
Karin
Karin C.A.J. HoevenaarsPersonal Assistant

Karin Hoevenaars werkte voorheen als directiesecretaresse bij ENGIE Services, een bedrijf dat Nederland meeneemt in de duurzame energietransitie. Vanaf het voorjaar van 2019 is ze als Personal Assistant in dienst van Certitudo Capital. Als rechterhand van de directie voert Karin uiteenlopende secretariële werkzaamheden uit.


Finance & HR

maurice
Maurice L.G.A. Beks RAManager Finance

Maurice Beks werkte ruim 16 jaar in de accountancy. Onder meer bij KPMG, waar hij de laatste jaren als Manager Audit verantwoordelijk was voor controleopdrachten. Maurice is sinds mei 2016 bij Certitudo Capital werkzaam als Financial Manager. In die hoedanigheid is hij eindverantwoordelijke voor de afdeling Finance.

T +31631994255
m.beks@certitudo.com
Kees Maas
Kees L.A. MaasFinancial Controller

Kees Maas werkt sinds 2016 bij Certitudo Capital. Op de afdeling Finance is hij de rechterhand van financial manager Maurice Beks.

T +31737600200
k.maas@certitudo.com
Willem kempe
Willem KempeFinancial Controller

Willem Kempe studeerde Accountancy aan de hogeschool Utrecht en deed daarna tevens een Master Accountancy & Control aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2018 is Willem actief in het vastgoed en werkte o.a. als Financial Controller voor Morgan Stanley en Aroundtown Amsterdam. Bij Certitudo Capital treedt hij per 1 maart 2021 in dienst als Financial Controller. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de financiële rapportages en ondersteunt hij tevens de Manager Finance.

T +31621623519
w.kempe@certitudo.com
Noortje Kuiten
Noortje H.J.C. KuitenFinancial Administrator

Noortje Kuiten voltooide haar opleiding Boekhouden en trad vervolgens in 2010 in dienst van Certitudo Capital. Samen met Mimi Commandeur verzorgt zij de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group.

T +31652336558
n.kuiten@certitudo.com
mimi
Mimi W.J.T.M. CommandeurFinancial Administrator

Mimi Commandeur beschikt over vele jaren ervaring in diverse administratieve functies, opgedaan bij verschillende ondernemingen. Mimi trad in 2018 in dienst bij Certitudo Capital. Samen met Noortje Kuiten verzorgt zij de volledige administratie van alle vennootschappen en deelnemingen binnen Certitudo Capital Group.

T +31 (0)73 7600200
m.commandeur@certitudo.com
avatar4
Catharina Meeuwsen Financial Administrator

T +31 (0)73 7600200
c.meeuwsen@certitudo.com
Dorinde van Laarhoven
Dorinde C. C. van LaarhovenFinancial Administrator

Dorinde van Laarhoven vervulde diverse financieel-administratieve functies bij uiteenlopende bedrijven, zoals Ahrend Support en Brand Loyalty Sourcing. Sinds het najaar van 2019 is zij bij Certitudo verantwoordelijk voor de administratie van de afdeling Property Management.

avatar4
Josephine van der Sloot HR-Assistent

Josephine heeft jarenlange werkervaring als directiesecretaresse bij o.a. KPMG en Achmea, waar zij bij laatstgenoemde haar enthousiasme voor HR ontdekte en diverse opleidingen op HR-gebied is gaan volgen om een overstap van secretaresse naar HR te maken. Per 12 april 2021 is zij in dienst getreden bij Certitudo Capital als HR-Assistent om samen met de HR-Manager de afdeling verder te gaan vormgeven.

Anke-Certitudo-9924-Lowres
Anke BusserMarketing - Communicatie

Anke Busser coördineert zowel de interne als externe communicatie en marketing van Certitudo Capital en haar ontwikkelingen. Hiervoor was zij onder andere werkzaam bij vastgoedadviseur JLL, jachtbouwer Feadship en Endemol.

T +31622753806
a.busser@certitudo.com

Real Estate

avatar4
Jean-Pierre SpiertsDirector Real Estate

Per 1 juli 2021 is Jean-Pierre Spierts aangesteld als Director Real Estate bij Certitudo Capital. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het Asset en Property Management. Sinds 2005 bekleedde Jean-Pierre verschillende development director functies bij vastgoedontwikkelaars en -beleggers waaronder Living City Property Performance, Corio en Klepièrre. Zijn laatste functie betrof die van Director Asset Management & Development bij CBRE Global Investors waar hij verantwoordelijk was voor het asset management van een deel van het Nederlandse kantorenfonds alsmede voor een aantal grootschalige nieuwbouwontwikkelingen.

T +31652783191
FvD-Certitudo-LR-3448
Eugen Kool Director Real Estate

Per 1 oktober 2020 is Eugen Kool gestart als Director bij Certitudo Capital. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor het Asset en Property Management. Sinds 2002 bekleedde Eugen verschillende directiefuncties bij aanneembedrijven, vastgoedontwikkelaars en -beleggers waaronder MAB, TCN, ASVB/ISH, VB/PM, met als laatste functie die van Directeur van Property Match BV.

T +31615358265
e.kool@certitudo.com
Mark H (1)
Mark C.H. Hoedjes MSC MRE MRICSDirector iRetail

Mark Hoedjes is als Directeur Asset Management Retail verantwoordelijk voor het assetmanagement en het aan- en verkoopbeleid van de retailportefeuille. Mark heeft ruime vastgoedervaring en veel expertise op het gebied van winkelvastgoed. Hij was onder andere werkzaam als Directeur Investment Management bij Unibail Rodamco Westfield en bekleedde directiefuncties bij verschillende vastgoedfinancierders, waaronder ING. De afgelopen jaren was hij actief bij M2 Capital Real Estate en hield zich bezig met transacties, assetmanagement en ontwikkeling van winkels en winkelcentra in Nederland. De komende periode gaat Mark zich bezighouden met de verdere uitbouw van de retailportefeuille van Certitudo Capital.

Joep Hover
Joep HoverAsset Manager iRetail

Sinds 2014 is Joep Hover werkzaam bij Certitudo Capital. De eerste jaren heeft hij gewerkt als Commercieel Property Manager kantoren en bedrijfsruimten. Sinds 2019 vervult Joep de functie van Asset Manager Retail.

T +31625209170
j.hover@certitudo.com
Bas Jalink
Bas Jalink Asset Manager iRetail

Bas Jalink werkte acht jaar bij Apleona en CBRE als commercieel manager binnen de afdeling Property Management. Sinds maart 2020 is Bas Asset Manager Retail bij Certitudo Capital.

T +31615419459
b.jalink@certitudo
Robert Ciggaar
Robert CiggaarDirector iOffices

Robert Ciggaar werkte ruim 3,5 jaar als Senior Associate bij Hudson Advisors als onderdeel van Lone Star Funds en aangekocht platform Propertize. Hij was daar mede verantwoordelijk voor acquisitie, optimalisatie en dispositie van de portefeuille. Daarvoor was hij ruim 4,5 jaar werkzaam bij PingProperties. Robert is sinds januari 2019 in dienst van Certitudo Capital. Zijn komst betekent een welkome aanvulling en versterking van het Asset Management team.

Ramon van Stekelenborg
Ramon van StekelenborgAsset Manager

Ramon van Stekelenborg is als Asset Manager verantwoordelijk voor acquisitie, dispositie en verhuur van vastgoed. Ramon is daarmee de schakel tussen de verschillende stakeholders. Na het afronden van zijn studie, is Ramon in 2007 begonnen als taxateur bij CBRE, waarna hij verschillende commerciële functies heeft bekleed, waaronder als Asset Manager bij PingProperties.

Iris
Iris van ZandwijkManager iResidence

Iris van Zandwijk studeerde aan de hogere Hotelschool den Haag en deed daarna tevens een Master in Business Administration. Na haar studie startte Iris haar carrière in het vastgoed en werkte o.a. 1,5 jaar als consultant voor CBRE. Bij Certitudo Capital treedt zij per 1 februari 2021 in dienst als Verhuurmanager voor i-Residence. Samen met haar team is zij daarbij verantwoordelijk voor de verhuur van de gehele woningportefeuille van iResidence.

Eefje van Eijck
Eefje van EijckLetting Agent

Eefje van Eijck is sinds 2015 in dienst van Certitudo Capital. Samen met Solange Uwilagije en Lonie Jongejan vormt ze het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Eefje is daarmee mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Lonie x
Lonie M.R. VerhoevenLetting Agent

Lonie Verhoeven werkte bij een woningmakelaar, toen ze in 2018 overstapte naar Certitudo Capital. Hier is ze samen met Solange Uwilagije en Eefje van Eijck het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuile iResidence. Daarmee is Lonie mede-verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van de woningen.

Mark knuiman
Marc KnuimanDirector Property Management

Marc Knuiman is een allround technisch manager. Hij deed onder meer ervaring op bij CBRE en DTZ Zadelhoff, waar hij zowel technisch als facilitair verantwoordelijk was voor winkelcentra, woonboulevards en solitaire winkelpanden. Sinds de zomer van 2019 maakt Marc deel uit van het team Asset en Property Management bij Certitudo. Hier is hij verantwoordelijk voor het beheer van zowel retail als commercieel vastgoed.

Rob Visser (1)
Rob VisserTechnical Manager

Rob Visser werkte na zijn studie Facility Management onder meer bij TCN Property Projects en ARRA Management. Daar was hij verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de vastgoedportefeuille. Sinds 2015 werkt Rob bij Certitudo Capital. Hij heeft hier het property management van diverse projecten onder zijn hoede.

T +31655459668
r.visser@certitudo.com
avatar4
Jeroen DirvenTechnical Manager

Jeroen Dirven begon zijn carrière als mutatie opzichter bij MVGM vastgoed beheer en rondde daarnaast de opleiding bouwkunde in 2017 af. Na zijn studie ging hij aan de slag als Technisch manager bij Vb&t vastgoedmanagement waarbij hij veel ervaring opdeed in het technisch beheer van vastgoedportefeuilles voor intentionele beleggers. Per mei 2021 is hij in dienst getreden bij Certitudo Capital als technical manager waarbij hij zorg draagt voor het technische aspect tijdens de exploitatiefase van de vastgoedportefeuille.

Vincent van Herpen
Vincent P.G. van HerpenProperty Manager Support

Vincent van Herpen behaalde zijn propedeuse Technische Bedrijfskunde en is nu gestart met opleiding Vastgoedbeheer. Vincent werkt sinds februari 2017 bij Certitudo Capital. Hier heeft hij het technische beheer van een gedeelte van de portefeuille van Certitudo Capital Group in handen. Zijn voornaamste focus zijn kantoorpanden en de industriële panden.

Bas Gösgens
Bas GösgensServicedesk Agent

Voordat Bas Gösgens de overstap maakte naar Certitudo vervulde hij verschillende financieel-administratieve, coördinerende en commerciële functies bij partijen in de bancaire en sociaal-maatschappelijke sector. Sinds april 2019 versterkt hij het Certitudo-team als servicedesk medewerker. Samen met Vincent van Herpen ontfermt Bas zich over het technische beheer van de volledige portefeuille van Certitudo Capital Group.

Mark de Bruijn
Mark de BruijnServicedesk Agent

Na tien jaar weer terug bij Certitudo Capital: Mark de Bruijn startte in 2019 als Servicedesk Medewerker en heeft mooie ambities om zich te specialiseren in vastgoed en makelaardij.

T +31 (0)73 7600200
m.debruijn@certitudo.com

Investment Management

niek
Niek A.J. BroeijerChief Investment Manager

Niek Broeijer werkte ruim vijf jaar bij Dollard Capital en was eerder vijf jaar werkzaam bij Hanzevast Capital als Finance Director. Voordien vervulde hij diverse functies binnen de bankensector. Niek is vanaf september 2017 werkzaam bij Certitudo Capital. Als Chief Investment Management is hij onder andere verantwoordelijk voor risk & compliance en structured finance binnen Certitudo Capital Group.

silhouette
Ab Gillhaus Voorzitter, Raad van Commissarissen

De heer Gillhaus heeft als bestuurder en commissaris bij een scala aan internationaal onder toezicht staande financiële instellingen in binnen- en buitenland een brede en diepgaand ervaring opgebouwd in de dynamiek en belangentegenstellingen die binnen organisaties kunnen optreden op het snijvlak van commercie, risico en organisatie. Naast het voorzitterschap van de raad heeft de heer Gillhaus het aandachtsgebied Risicomanagement in zijn portefeuille.

T +31737600200
Herman Rademaker
Herman RademakerRaad van Commissarissen

De heer Rademaker als derde RvC lid heeft door zijn RA ervaring een scherpe blik op wat financiële informatie vertelt. Ook kan de heer Rademaker met zijn ervaring als accountant/adviseur van onder meer vastgoed en gerelateerde bedrijven én adviseur van enkele hoeksteen investeerders van Certitudo een vertaalslag maken van fondsconcept naar investeerders belang. Binnen de Raad van Commissarissen heeft de heer Rademaker de aandachtsgebieden Financiële Administratie, AO/IC en processen, Controle/IAD en IT in zijn portefeuille.

T +31737600200
David De Buck
David de BuckRaad van Commissarissen

De heer De Buck bezit een langjarige kennis en ervaring op het gebied van beleggingen-administratie en compliance. Als voormalig bestuursvoorzitter van Intertrust heeft hij dagelijks te maken gekregen met de moeilijke beslissingen die voortvloeien uit compliance vraagstukken, zeker ook op het gebied van CDD en AML. Hij zal Certitudo op het gebied van klant acceptatie, administratie en beheer belangrijke adviezen kunnen geven die de onderneming beschermen. De heer De Buck heeft tevens binnen de RvC verantwoordelijkheid voor de portefeuille Human Resources & Remuneratie.

T +31737600200
Willem Lagaay
Willem LagaayInvestment Manager

Willem Lagaay heeft ruim dertig jaar ervaring met de commerciële kant van vastgoedbeleggingen. Binnen het Investment Management Team houdt hij zich bezig met Investor Relations. Hij werkte eerder voor FGH, waar hij eindigde in de functie van Kantoordirecteur Den Haag, daarna begon hij voor zichzelf met beleggen in zowel woningen als retail. Na tien jaar verkocht hij zijn portefeuille en keerde terug naar FGH, waar hij bij Bijzonder Beheer verantwoordelijk was voor de verkoop van vastgoed.

T +316 12 14 14 63
w.lagaay@certitudo.com
Domien Smits
Domien Smits RAFund Manager

Na zijn studie Accountancy werkte Domien Smits bij PwC, Corio en Wereldhave. Sinds mei 2020 is Domien als Fund Manager bij Certitudo Capital verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het strategisch beleggingsbeleid en het rapporteren aan stakeholders van beleggingsfondsen.

T +31610810402
d.smits@certitudo.com
Stan
Stan S.A.M. KleuskensAnalyst

Stan Kleuskens voltooide in februari 2019 de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool. Hij liep gedurende een jaar stage bij Certitudo Capital en werkte hier ook aan zijn afstudeerproject. Sinds 1 maart 2019 is Stan in dienst van ons bedrijf. Als Assistant Investment Management assisteert hij Niek Broeijer bij diens werkzaamheden op het gebied van risk & compliance en structured finance.

Jeanine
Jeanine A.J.M.T. van Grieken - OerlemansRisk & Compliance

Na beleidsondersteunende functies bij van Lanschot Private Investments en Kempen & Co Projectmanagement, ontwikkelde Jeanine van Grieken–Oerlemans zich bij deze laatste werkgever tot Fundmanagement Specialist. In het voorjaar van 2019 maakte Jeanine de overstap naar Certitudo, waar ze het team Investment Management bijstaat met uiteenlopende werkzaamheden.


Development Group

Arno van den Thillart
Arno van den ThillartDirecteur Projectontwikkeling

Arno brengt ruim 22 jaar aan vastgoedervaring met zich mee. Als projectontwikkelaar was hij onder andere werkzaam voor AM Zuid, Volker Wessels en Dura Vermeer. Zijn laatste functie was die van Regiodirecteur Zuid Nederland bij Van Wijnen waar hij zes jaar werkte als bouwende ontwikkelaar. Ervaring met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling deed hij op in diverse steden. Per 1 december 2020 is Arno van den Thillart aangetreden als Directeur Projectontwikkeling bij Certitudo Capital.

Chris van den Dungen  (1)
Chris W.M. van den DungenCommercieel Directeur Projectontwikkeling

Chris van den Dungen werkte in het verleden jarenlang voor Lisman Inter Holding. In 2011 maakte hij de overstap naar Certitudo Capital. Hier is hij als commercieel directeur verantwoordelijk voor diverse projectontwikkelingsactiviteiten.

Rene_Clijsen
René Clijsen Projectdirecteur

Niels M
Ing. Niels C.A.M. Marijnissen MREProjectdirecteur

Niels Marijnissen voltooide de opleiding Master Real Estate aan de TIAS Business School van Tilburg University. Sinds 2007 werkt hij in het vastgoed. In november 2016 kwam Niels in dienst bij Certitudo Capital. Hij is verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling in Amsterdam (Amstel III - Bullewijk).

Roderick Van Lith Lr
Ing. Roderik van Lith MSREProjectdirecteur

Met ruim 23 jaar vastgoedervaring en een Master of Science in Real Estate als achtergrond vervult Roderik van Lith de functie van Projectdirecteur. Hij is verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling in Amsterdam (Amstel III - Holendrecht).

Erwin
Erwin Koedam MScProjectontwikkelaar

Erwin Koedam startte zijn professionele loopbaan bij Quadraat Projectmanagement. Hier groeide hij door van projectleider naar gebiedsontwikkelaar en teamleider gebiedsontwikkeling. Sinds de zomer van 2019 is Erwin als projectontwikkelaar in dienst bij Certitudo Capital.

T +31621443149
e.koedam@certitudo.com
Bob
Bob VlemmingsProjectleider

Bob Vlemmings komt uit de wereld van de installatietechniek. Hij ontwikkelde zich bij Croonwolter & Dros van E-monteur tot leidinggevende functies op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw. Sinds najaar 2019 is Bob als projectleider bij Certitudo Capital werkzaam.

Wilbert Smits
Wilbert W.A. SmitsProjectontwikkelaar

Wilbert Smits volgde de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool. Hij liep stage bij Certitudo Capital, waar hij in 2015 in dienst trad. Wilbert is nauw betrokken bij diverse projectontwikkelingen binnen Certitudo.

T +31651132493
w.smits@certitudo.com
Joyce de Wit
Ing. Joyce de WitProjectontwikkelaar

Joyce de Wit startte haar professionele loopbaan bij Ballast Nedam waar ze doorgroeide tot ontwikkelaar. Hierna werkte ze bij Hurks Bouw en Vastgoedontwikkeling. Bij beide bedrijven deed ze ervaring op in gebiedsontwikkeling en opstalontwikkeling. Sinds juni 2020 is Joyce als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uiteenlopende vastgoedprojecten bij Certitudo Capital.

T +31621473839
j.dewit@certitudo.com
FvD-Certitudo-Hires_0642
Daan SmitsBedrijfsjurist

Daan is ruim 14 jaar advocaat en sinds jaar en dag werkzaam in de vastgoedpraktijk. Eerder werkte hij tien jaar voor BANNING Advocaten in Den Bosch en heeft hij sinds vier jaar zijn eigen advocatenkantoor. Daan is vanaf 1 december 2020 werkzaam bij Certitudo Capital als Bedrijfsjurist voor Super-C en Certitudo Development Group.

avatar4
Anouk Verheijen Secretary


Super-C

Jan_Kempkes
Jan KempkensAlgemeen Directeur Super-C

Jan Kempkens is 34 jaren werkzaam geweest bij BAM, onder meer als regiodirecteur van BAM Utiliteitsbouw Grote Projecten, directeur van BAM Utiliteitsbouw B.V. en directielid van BAM Bouw en Vastgoed Nederland. Vanuit zijn rol als Algemeen Directeur bij Super C (www.super-c.nl) opereert hij op het snijvlak tussen projectontwikkeling en realisatie.

T +31653823537
j.kempkens@super-c.nl
Marcel_Weekers
Marcel WeekersOperationeel Directeur Super-C

T +31620425998
m.weekers@super-c.nl
Jaap_Hazeleger
Jaap HazelegerDirecteur techniek Super-C

T +31650205749
j.hazeleger@super-c.nl
Tommy_Boom
Tommy BoomBIM-regisseur Super-C

T +31615630547
t.boom@super-c.nl
Marc_Hoornstra
Marc HoornstraTeamleider Planuitwerking

T +31629580759
m.hoornstra@super-c.nl
Kees (1)
Kees HavekesProjectdirecteur

T +31618470633
K.Havekes@super-c.nl
Jeroen_Putter
Jeroen PutterPlanuitwerker

T +31621656694
j.putter@super-c.nl
Bas_Muilwijk
Bas MuilwijkPlanuitwerker

T +31737600210
b.muilwijk@super-c.nl
FvD-Certitudo-Hires_0642
Daan SmitsBedrijfsjurist

Daan is ruim 14 jaar advocaat en sinds jaar en dag werkzaam in de vastgoedpraktijk. Eerder werkte hij tien jaar voor BANNING Advocaten in Den Bosch en heeft hij sinds vier jaar zijn eigen advocatenkantoor. Daan is vanaf 1 december 2020 werkzaam bij Certitudo Capital als Bedrijfsjurist voor Super-C en Certitudo Development Group.

T +31625196417
d.smits@super-c.nl

Participate

Roeland de Gruyter
Roeland H.J. de GruyterInvestment Manager

Na zijn studie economie en HTS elektrotechniek startte Roeland de Gruyter zijn carrière bij Deloitte Corporate Finance. Vervolgens was hij ruim acht jaar actief in het bankwezen, als manager bijzonder beheer. Sinds oktober 2018 brengt Roeland zijn ruime ervaring op het gebied van business management en participaties in in de Certitudo-organisatie.

Peter P
Peter J.M. PoirtersInvestment Manager

Per 1 oktober 2019 sluit Peter Poirters, voorheen partner bij Witlox van den Boomen, aan bij de Raad van Advies van Certitudo Capital in ’s-Hertogenbosch. In deze rol zal Peter Poirters zich onder meer bezighouden met investment management en participaties.

FvD-Certitudo-HR_5714-EB (1)
Erik BaxSenior Advisor

Na zijn studie Bouwkunde aan de HTS Tilburg en MBA aan de Erasmus Universiteit werkte Erik 30 jaar bij CRH, een internationaal opererend bedrijf in bouwmaterialen. Bij CRH leidde hij verschillende werkmaatschappijen en divisies en was CEO van CRH Europe. Later in zijn carrière was hij COO en lid van de Raad van Bestuur van BAM Groep NV. Hij heeft ruime ervaring als commissaris bij verschillende bedrijven in de bouwsector. Bij Certitudo Capital is hij Senior Advisor voor Certitudo Participate en adviseert hij het management over strategie, structuur en overnames.

T +31653834155
e.bax@certitudo.com

Front Office

Ellen
Ellen L.M. MeijerReceptionist

Ellen Meijer werkte de afgelopen jaren in verschillende functies die een beroep deden op haar gastvrijheid en organisatietalent. Sinds de zomer van 2019 versterkt zij het team van Certitudo Capital. Ellen is naast het stralende gezicht bij ontvangst degene die alle front office werkzaamheden coördineert.

T +31737600200
e.meijer@certitudo.com
nona
Nona N.C.C. KuitenReceptionist

Als receptioniste/telefoniste gold Nona Kuiten de afgelopen jaren voor bezoekers en relaties als het gezicht en de stem van Certitudo. Sinds augustus 2019 ondersteunt zij het team Projectontwikkeling met uiteenlopende secretariële werkzaamheden.

T +31 (0)73 76 00 200
nona.kuiten@certitudo.com

Sustainability

Als familiebedrijf zet Certitudo Capital als vanzelfsprekend in op duurzaamheid. Vanuit het besef dat we de aarde slechts ‘te leen’ hebben van de generaties na ons, streven we in al ons doen en laten naar een verantwoord evenwicht tussen People, Planet en Profit.

Het toenemende aantal duurzaamheidsuitdagingen maakt dat de vastgoedwereld een ingrijpende transitie in gaat. Zo ook Certitudo Capital. Wij nemen in deze onze verantwoordelijkheid, ontwikkelen en verzamelen kennis en leveren onze bijdrage aan een betere, schonere en meer duurzame wereld. Dat geldt voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor onze ontwikkelingen en projecten. Vraagstukken als de financiering, het ontwerp, materiaal- en installatiekeuze worden altijd benaderd vanuit de ambitie om de meest duurzame oplossing tot stand te brengen.

                        Hoofdstuk -06-01

Dutch Green Building Council

Certitudo Capital is als participant aangesloten bij de Dutch Green Building Council. 

De Dutch Green Building Council is een missiegedreven netwerkorganisatie met bijna 400 participanten uit de bouw- en vastgoedwereld. Gezamenlijk streven ze naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Om deze missie na te jagen, onderneemt de Dutch Green Building Council tal van activiteiten.

Als participant van de Dutch Green Building Council werk je mee aan de meest urgente en omvangrijke klimaatopgave van Nederland: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Samen met ruim 350 andere koplopers zijn wij onderdeel van de grootste maatschappelijke organisatie met deze missie.

DGBC