&Amsterdam

  • Hettenheuvelweg 12-14-16
  • Amsterdam
  • 561 woningen

&Amsterdam

Aan de Hettenheuvelweg 12, 14 en 16, gelegen in de levendige Amsterdamse stadswijk Amstel III te Amsterdam-Zuidoost, ontwikkelt Certitudo Capital 561 woningen – een aanzienlijk deel van de 1.600 woningen die Certitudo Capital totaal in dit gebied gaat realiseren.

Deze mixed-use gebiedsontwikkeling draagt de naam &Amsterdam en belooft het bruisende, groene middelpunt van de wijk te worden. &Amsterdam wordt als één van de eerste volgens de BENG-norm (bijna energieneutrale gebouwen) ontwikkeld. Certitudo Capital onderstreept met &Amsterdam de ambitie van gemeente Amsterdam om in Amsterdam-Zuidoost het woongebied uit te breiden en op verschillende niveaus een groene en duurzame stad te creëren.

Programma
De nieuwbouwontwikkeling kent een gemixt programma met verschillende types zelfstandige wooneenheden, variërend van studio’s en duplexwoningen tot twee-, drie- en vierkamerappartementen met metrages van 30 m² tot 120 m² . Alle woningen zijn voorzien van een buitenruimte, zelfstandig dan wel collectief. De voorzieningenplint van 1.000 m² heeft een gebiedsondersteunende functie en krijgt binnenkort definitief invulling. In het tweede kwartaal van 2022 wordt gestart met de bouw, de oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2025.

&Amsterdam
&Amsterdam wordt een multifunctioneel gebied waar het Amsterdamse community-gevoel volop ruimte krijgt. Bij &Amsterdam in de nieuwe Hondsrugparkbuurt komt veel samen, namelijk wonen & werken, inspanning & ontspanning, stedelijke ambiance & buitenleven, kleurrijk & energiek, vrije sector & sociale huur.

Toekomstige bewoners profiteren bovendien van een vooruitstrevend mobiliteitsplan waarmee zij gebruik kunnen maken van deelauto’s en laadstations voor elektrische auto’s.

Meer informatie over de ontwikkeling is te vinden op EnAmsterdam.nl. 

Geplande oplevering

Q2 2025

Oppervlakte

30 m tot 120 m

Duurzaamheid

Hoogste duurzaamheidsstandaarden

Aantal

561 woningen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital