&Amsterdam

  • Hettenheuvelweg 12-14-16
  • Amsterdam
  • 561 woningen

&Amsterdam

Aan de Hettenheuvelweg 12, 14 en 16, gelegen in de levendige Amsterdamse stadswijk Amstel III te Amsterdam-Zuidoost, ontwikkelt Certitudo Capital 561 woningen – een aanzienlijk deel van de 1.600 woningen die Certitudo Capital totaal in dit gebied gaat realiseren.

Deze mixed-use gebiedsontwikkeling draagt de naam &Amsterdam en belooft het bruisende, groene middelpunt van de wijk te worden. &Amsterdam wordt als één van de eerste volgens de BENG-norm (bijna energieneutrale gebouwen) ontwikkeld. Certitudo Capital onderstreept met &Amsterdam de ambitie van gemeente Amsterdam om in Amsterdam-Zuidoost het woongebied uit te breiden en op verschillende niveaus een groene en duurzame stad te creëren.

Programma
De nieuwbouwontwikkeling kent een gemixt programma met verschillende types zelfstandige wooneenheden, variërend van studio’s en duplexwoningen tot twee-, drie- en vierkamerappartementen met metrages van 30 m² tot 120 m² . Alle woningen zijn voorzien van een buitenruimte, zelfstandig dan wel collectief. De voorzieningenplint van 1.034 m² heeft een gebiedsondersteunende functie en krijgt binnenkort definitief invulling. Start van de bouw staat gepland tegen het eind van 2023, waarvan de oplevering geschat wordt op het eind van 2026.

&Amsterdam
&Amsterdam wordt een multifunctioneel gebied waar het Amsterdamse community-gevoel volop ruimte krijgt. Bij &Amsterdam in de nieuwe Hondsrugparkbuurt komt veel samen, namelijk wonen & werken, inspanning & ontspanning, stedelijke ambiance & buitenleven, kleurrijk & energiek, vrije sector & sociale huur.

Toekomstige bewoners profiteren bovendien van een vooruitstrevend mobiliteitsplan waarmee zij gebruik kunnen maken van deelauto’s en laadstations voor elektrische auto’s.

Meer informatie over de ontwikkeling is te vinden op EnAmsterdam.nl. 

Start bouw

Q4 2023

Geplande oplevering

Q4 2026

Oppervlakte

561 woningen
30 m tot 120 m
1.034 m² voorzieningen

Duurzaamheid

Hoogste duurzaamheidsstandaarden

Ontwikkeling

Miex-use

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital