Hertzberger Park

  • Prins Willem-Alexanderlaan
  • Apeldoorn
  • Mixed-use

Hertzberger Park

In juni 2015 heeft Certitudo het voormalig hoofdkantoor van Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn gekocht, deels ten behoeve van haar iResidence portefeuille.

Ruim 40 jaar geleden, in 1972, ontwierp architect Herman Hertzberger zijn meest iconische gebouw. Jarenlang zal het bekend staan als het Centraal Beheergebouw, maar inmiddels is het omgedoopt tot Hertzberger Park. En nu zal ontwikkelaar Certitudo Capital in samenwerking met Hertzberger dit iconische gebouw herontwikkelen. Met behoud van het visionaire, innovatieve plan, maar met de kennis en technieken van nu. Voor jou een unieke kans om hier te wonen, te werken en te recreëren in een ‘urban’ omgeving nabij het centrum van Apeldoorn en toch omringd door volop groen, rust en ruimte.

Leven in Hertzberger Park is leven in een duurzame, inspirerende omgeving. Op een plek waar ontspannen en elkaar ontmoeten samengaan met elkaar inspireren. Dát kan in Hertzberger Park. Want het voormalig hoofdkantoor van Centraal Beheer transformeert tot een dynamische plek waar iedereen zich thuis zal voelen. Waar hiërarchie niet bestaat en ieders identiteit wordt gewaardeerd. Waar ontmoetingen worden gestimuleerd en intimiteit toch is gewaarborgd. Kortom, waar geleefd wordt volgens het visionaire plan van Hertzberger, in de tijdgeest van nu.
 
Vernieuwing, duurzaamheid en efficiency; dat zijn de sleutelwoorden voor de herontwikkeling van Hertzberger Park. Met zowel huur- als koopwoningen voor verschillende doelgroepen. Met ‘shared facilities’ zodat alle ruimte efficiënt gebruikt wordt. En met een goede interactie met de stad Apeldoorn voor een inspirerende leefomgeving. Uiteraard wordt daarbij goed nagedacht over verschillende voorzieningen die het leven comfortabel maken

Bouwjaar

1972

Architect

Herman Hertzberger

Herontwikkeling

2021-2025

Functie

Mixed-use

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital