The Bank

  • Heuvelring 88
  • Tilburg
  • 37 woningen en 2.400 m² kantoorruimte

The Bank

The Bank combineert wonen en werken in het kloppend hart van Tilburg. Het gebouw aan de Heuvelring 88 betreft ruim 7.500 m² BVO. De bovengelegen etages zijn getransformeerd tot 37 vrije sector huurwoningen: 35 appartementen met een oppervlakte van ca. 50 m² en twee penthouses van ca. 94 m² met balkon. De appartementen zijn verhuurd door iResidence en werden in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd. De begane grond en eerste etage zijn als kantoorruimte verhuurd aan ABN AMRO.

In 2016 kocht Certitudo Capital het kantoorgebouw van ABN AMRO, die tevens als financierder is betrokken bij de transformatie. 

De gebruikers van The Bank delen een buitenterrein op maaiveldniveau. Er zijn parkeervoorzieningen met elektrische laadpalen van Fleet Facilities. In het kader van duurzaamheid wordt het pand uitgerust met individuele warmtepompen, nieuwe beglazing, kozijnen en isolatie. De appartementen hebben een luxe afwerkingsniveau.

The Bank ligt midden in de stad – aan de belangrijkste straat van het centrum, dichtbij de Piushaven, de spoorzone en het Centraal Station, en toch ook dichtbij snelwegen A56 en A58. De hogescholen en Tilburg Universiteit liggen tevens op fietsafstand. Een echte A-locatie voor een mixed use object zoals deze.

Woningen

37

Kantoor

2.300 m2

Duurzaamheid

Energielabel A

Locatie

Tussen centrum en Spoorzone

 

Meer weten over The Bank?

Bekijk locatie op kaart