The Leo

  • Tanthofdreef 3, Motorenweg 23, 31-33
  • Delft
  • 82.000 m² mixed-use

The Leo

De ontwikkeling aan Tanthofdreef 3, Motorenweg 23 en Motorenweg 31-22 in Delft is ontworpen door MVSA Architecten en betreft circa 82.000 m² BVO mixed-use ontwikkeling met een hoogstedelijk karakter.

Stationsgebied Delft Campus en het daarin gelegen deelgebied 4 van Schieoevers Noord is een gebied dat volop in ontwikkeling is. De gemeente Delft en Certitudo Capital delen de ambitie om het voormalige bedrijvenpark te veranderen in een dynamische wijk om te wonen, werken en recreëren. Het wordt een gemengde, innovatieve en toekomstgerichte stadswijk waar het voor Delft zo karakteristieke industriële karakter behouden blijft. In samenwerking met gemeente Delft en andere ontwikkelaars krijgt deze gebiedsontwikkeling momenteel vorm.

De start bouw staat gepland voor het eerste kwartaal van 2023 en de oplevering voor het eerste kwartaal van 2026.

Stationsgebied Delft Campus belooft de nieuwe hotspot van Delft te worden. Voor en door Delftenaren. De bereikbaarheid van deze locatie is met station Delft Campus op een steenworp afstand uitstekend te noemen. Bovendien zal er in de toekomst steeds meer treinverkeer zijn hier.

Geplande oplevering

2026

Oppervlakte

82.000 m

Duurzaamheid

Hoogste duurzaamheidsstandaarden

Ontwikkeling

Mixed-use, hoogstedelijk

Meer weten over The Leo? 

Bezoek website Bekijk locatie op kaart