Fleet Group

Bezit gaat naar Gebruik. Brandstof gaat naar Elektrisch.

Fleet Group BV is opgericht met het doel om in invulling te geven aan de maatschappelijke vraagstukken rondom wonen en mobiliteit.

De initiatiefnemers hebben een gezamenlijke visie op de ontwikkeling van lease voertuigen en het gebruik van wagenparken op kleinere schaal met hoge flexibiliteit.

Volgens Certitudo en de ondernemer Edwin van Deursen is de koppeling van mobiliteit met wonen-werken niet meer weg te denken. Daarbij speelt dat de markt voor lease-voertuigen snel verandert doordat ook mensen flexibeler zijn gaan werken en de verkeersproblematiek toeneemt.

In de basis worden jong gebruikte voertuigen ingezet, waardoor er met een beter lease tarief aangeboden kan worden met een flexibele looptijd.
De veranderingen in de markt eisen een snel aanpassingsvermogen, wat doorgaans hogere kosten veroorzaakt. Fleet Facilities heeft hiervoor een oplossing ontwikkelt dat juist lagere maandelijkse kosten voor de gebruikers kan realiseren met een veel hogere flexibiliteit.

Centraal staat het (gedeelde) gebruik van verschillende elektrische voertuigen gecombineerd met binnenstedelijke parkeerplaatsen met snellaadmogelijkheden.

TERUG NAAR OVERZICHT

TERUG NAAR OVERZICHT