's-Hertogenbosch - Te Huur

Object: Hambakenwetering 10 ‘s-Hertogenbosch

Hoogwaardig, representatief te renoveren duurzaam kantoorgebouw met een hoog afwerkingsniveau. Het gebouw wordt in het voorjaar van 2019 volledig gerenoveerd en ondergaat een ware metamorfose. Het gebouw zal na renovatie Energielabel A++ hebben, voorzien van nieuwe gevels en nieuwe kozijnen en een hoogwaardig opleveringsniveau met o.a. nieuwe toiletgroepen, nieuwe systeemplafonds met LED verlichting en een nieuwe lift. . De te vernieuwen verwarmings- en luchtbehandelingsinstallatie zal voldoen aan de nieuwste normen, volledig gasloos. Het gebouw is verdeeld over 3 bouwlagen, totaal oppervlakte ca. 2.150 m2. Tevens zijn 46 parkeerplaatsen beschikbaar direct naast het gebouw.

Het kantoorgebouw ligt op bedrijvenpark High Tech te ’s-Hertogenbosch en is uitstekend bereikbaar, direct aan de afslag van de A59 én 1 afslag vanaf de A2 richting Utrecht en Eindhoven.

Op het bedrijventerrein zijn onder meer gevestigd Certitudo Capital, ABN AMRO Commercial Finance, Enexis en Interpharm.

Bouwjaar: 1986, renovatie 2019
Type: kantoorgebouw
VVO: 2.150 m²
Oppervlakte kavel: 2.943 m²
Parkeerplaatsen: ca. 46

Locatie en bereikbaarheid:

De Hambakenwetering 10 in ’s-Hertogenbosch ligt op bedrijvenpark High Tech, ’s-Hertogenbosch ligt in de provincie Noord-Brabant en heeft ca. 150.000 inwoners. Het kantoorgebouw ligt direct aan de A59 en 1 afslag van de A2 richting Utrecht, Amsterdam en Eindhoven. Het centrum van ’s-Hertogenbosch is in 10 minuten te bereiken en openbaarvervoer is op loopafstand. Door de zeer centrale ligging ten opzichte van de invalswegen en de binnenstad is de locatie erg aantrekkelijk.

TERUG NAAR OVERZICHT

TERUG NAAR OVERZICHT