Maastricht

Beleggingsmogelijkheid Te Koop aangeboden

Object: Korvetweg 24 Maastricht 

Deze in 2018 gerenoveerde bedrijfsruimte gelegen aan het bedrijventerrein Beatrixhaven is sinds oktober 2017 langjarig verhuurd aan Walker International Transportation (Netherlands) B.V. Met de 4 nieuwe loadingdocks, ca. 6.500 m² bedrijfsruimte en de luchthaven van Maastricht op ca.10 minuten afstand is dit pand uitermate geschikt voor logistiek/crossdocking.

Bouwjaar 1990 (2009 en 2017 volledig gerenoveerd)
Type: Multifunctioneel bedrijfsgebouw
VVO: 8.078 m²
Oppervlakte: 12.435 m²
Huurder: Walker International Transportation Netherlands B.V.

Sinds 1989 is Walker uitgegroeid tot de grootste gecertificeerde MBE (Minority Business Enterprise) in de logistieke sector met een wereldwijd bereik. Walker focust zich op alle facetten daar waar het gaat om wereldwijd transport, logistieke optimalisatie en integratie van de toeleveringsketen. Sinds 1989 hebben ze een trackrecord opgebouwd van succes in de wereldwijde lucht- en zeevrachtexpeditie, value-added warehousing & distributie, voorraadbeheer & fulfillment, speciale verpakking, douanebemiddeling, inkoop, consolidatie / deconsolidatie, binnenlands vrachtvervoer, leverancier relatiebeheer en netwerkzichtbaarheid. 

Locatie

Beatrixhaven is met 200 hectare het grootste bedrijventerrein van Maastricht. Het is op korte afstand gelegen van de snelweg A2 met directe verbinding naar België en de A79 richting Parkstad en Duitsland. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Nabij de Beatrixhaven is Luchthaven Maastricht gelegen. Het is een van de grotere vliegvelden van Nederland. De komende jaren wil de luchthaven inzetten op het aantrekken van vrachtvervoerders. Een mooi voorbeeld hiervan is dat zij medio 2017 Emirates SkyCargo hebben aangetrokken. Volgens het CBS is de luchtvracht van Maastricht in 2017 ten opzichten van 2016 met 43 % gestegen.

 

TERUG NAAR OVERZICHT

TERUG NAAR OVERZICHT
Meer informatie?