Rietveldenweg 70

Beleggingsmogelijkheid Te Koop aangeboden

Object: Rietveldenweg 70 ‘s-Hertogenbosch

Het multi-tenant gebouw bestaat uit circa 1.295 m² showroom met bedrijfsruimte met langjarige huurcontracten van onder ander Carglass B.V. en Rexel Nederland B.V. 

Locatie

Het object is gelegen aan de Rietveldenweg op bedrijventerrein De Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. Het modern ogend bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van Den Bosch.

Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

Omgeving

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Makro, Brezan, Profile Tyre Center, Q-Wash, Euromaster, Staples Office Centre alsmede diverse dealers van personenwagens (BMW, Peugeot, Renault).

TERUG NAAR OVERZICHT

TERUG NAAR OVERZICHT
Meer informatie?