STIJN DANIËLS AANGESTELD ALS TECHNISCH DIRECTEUR CERTITUDO CAPITAL

donderdag 1 september 2022

<strong>STIJN DANIËLS AANGESTELD ALS TECHNISCH DIRECTEUR CERTITUDO CAPITAL</strong>

’s-Hertogenbosch, 1 september 2022 | Per 1 augustus is Stijn Daniëls aangesteld als technisch directeur bij Certitudo Property Development onderdeel van Certitudo Capital.

Binnen zijn nieuwe rol zal Stijn zich richten op de projecten in de technische ontwikkel- en realisatiefasen. Stijn zijn ervaring met digitalisering (ERP en BIM), standaardisering, het strategisch plannen van de technische omgeving zijn hierbij van cruciale waarde.

Stijn was werkzaam voor diverse bedrijven in de bouw- en vastgoedketen: een ingenieursbureau, onderaannemers, hoofdaannemers en ontwikkelende beleggers. Zo was hij technical development director bij The Student Hotel, vervulde de rol van algemeen directeur Noordoost-Nederland bij Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie, alsmede de functie van inkoopdirecteur bij Koninklijke BAM Groep. Afgelopen periode was hij verantwoordelijk voor de expansie en industrialisatie van Daiwa House Modular Europe. Met 25 jaar Europese ervaring met binnenstedelijke (hoog)bouw in de vorm van nieuwbouw en transformatie brengt Stijn een schat aan kennis en kunde binnen bij Certitudo Capital. “Certitudo Property Development heeft een indrukwekkende ontwikkelportefeuille welke in de komende jaren gerealiseerd zal worden. Een prachtige uitdaging, die door de juiste toepassing van digitalisering en standaardisering door ons, in samenwerking met onze partners, in goede banen zal worden geleid. Wij zijn trots om onze bijdrage te leveren aan het ontwikkelen, leefbaarder en mooier maken van Nederland ,” aldus Stijn Daniëls.

Terug naar nieuws

Ontvang het laatste nieuws

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Certitudo Capital